Buletin informativ – 05 mai 2018

Alarma sufletului!
28/04/2018
Cea mai puternică identitate
04/05/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 05 mai 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Cea mai puternică identitate – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Gen. 3,4
Imn  de laudă – 252
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Ce poți face pe pământ, nu lăsa pentru în cer – Dorian Gavrilă
Imn de despărţire – 440
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin Doza face otrava? Părinți, copii și (in)cultura digitală – Robert Ancuceanu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 29 aprilie – 5 mai 2018: Lincu Andreea Cristina, Neacsu Bianca Cristina, Pascu Ovidiu Cătălin, Petrescu Rahela Adina, Roman Claudia, Stanciu Constantin, Rosu Maria, Zlătescu Tunde Valeria, Marinescu Paulina, Olaru Alexandru, Enache Dan, Stamate Denisa Simona, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • VIAȚA ÎN IMAGINI – În perioada 5-12 mai 2018 in Biserica adventista Popa Tatu va avea loc seria de prezentari si seminarii de familie „Viata in imagini”. Proiectul se adreseaza atat membrilor bisericii cat si vizitatorilor. Din programul Sabatului viitor:
   • Vineri seara 11 mai, ora 20.00- Valeriu Gherzan
   Bucuria creșterii împreună
   • Sambata dimineata 12 mai, ora 11.00 – Cristi Sava
   Cu durere vei creste copiii. Blestemul nerostit din Eden
   • Sambata dupa amiaza 12 mai, ora 18.00 – Gabriel Dincă
   Când să spui Da, cum să spui NU? – Limitele și familia ta
  • ÎNSCRIERE LA GRĂDINIȚA MICII VALDENZI – Gradinita cu program prelungit Micii Valdenzi face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Relatii la fr Danut Barcacianu sau la tel. 0720 475 471
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – În fiecare marti, la ora 16:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu suntem invitați la studiul Evangheliei după Ioan. Pot fi invitați prieteni, cunoștințe sau persoane interesate de cunoașterea și aprofundarea Cuvântului lui Dumnezeu. Vă așteptăm cu drag!
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 16:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.
  • CARTEA ANULUI 2018 : PUTEREA SPERANȚEI – Ca adventișiti de ziua a șaptea vorbim deseori despre speranță și încercăm să arătăm altora ce înseamnă s-o trăiești. Cu toate acestea, nici noi nu suntem scutiți de nori sau furtuni pe drumul vieții. Iată de ce avem nevoie să redescoperim speranța zilnic, mai ales atunci când ne luptăm cu stresul, anxietatea, depresia sau vinovăția. Și oamenii de lângă noi au mare nevoie să cunoască această veste bună, să experimenteze puterea speranței și să aștepte împlinirea ei. „Puterea Speranței” este cartea anului la Editura Viață și Sănătate, ceea ce înseamnă că este o carte misionară. Comand-o, citește-o și dăruiește-o cuiva care trece prin momente dificile. S-ar putea ca gestul tău să conteze, mai mult decat iți poți imagina. Succes!
  • CONCURS – Conferința Muntenia, organizează un concurs pentru obținerea unui concept de dezvoltare spațial-volumetrică, precum și pentru stabilirea unui nou standard al proiectării, executării și abordării spațiilor de cult ale Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, având ca temă: ”LĂCAȘ DE CULT ȘI SPAȚII ANEXE” pentru Biserica Labirint din București. Premiile acestui concurs vor fi în valoare totală de 3500 euro, distribuite astfel: premiul I – 2000 euro, premiul II – 1000 euro și premiul III – 500 euro. Tema de proiectare se dorește a fi una actuală, ținând cont de cerințele unui lăcaș de cult, cu spații anexe adaptate cerințelor actuale. Orice întrebare legată de organizarea și desfășurarea acestui concurs, se poate adresa secretarului concursului, și se va realiza exclusiv prin intermediul poștei electronice, la adresa: concurs.labirint@gmail.com