Buletin informativ – 06 octombrie 2018

Program de tineret
29/09/2018
Temeți-vă de Dumnezeu și dați-I slavă
05/10/2018
Program de tineret
29/09/2018
Temeți-vă de Dumnezeu și dați-I slavă
05/10/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 06 octombrie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Temeți-vă de Dumnezeu și dați-I slavă – Daniel Roman

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Apoc. 22,11-12
Imn de laudă 172; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Hotărâre irevocabilă – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire – 161
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Experiențe TinServ – Casa Pâinii Brăila – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 30 septembrie – 6 octombrie 2018: Bounegru Daniel Levi, Mortasipu Tabita Mary, Niculita Sergiu, Grosu Gabriela, Rosoga Aneta, Barcacianu Danut, Bugan Laurentiu, Petcu Julietta, Simion Tatiana, Bencea Florina, Mortasipu Martha, Orvas Lizeta, Tuca Veronica Rodica, Voivozeanu Mihaela, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • SĂPTĂMÂNA DE CONSACRARE PENTRU MISIUNE, 6-13 OCTOMBRIE
   Ca în fiecare toamnă, începem acest nou an misionar cu o „Săptămână de consacrare” – un timp special, dedicat introspecției, meditației, rugăciunii și planificării într-un domeniu care ne definește credința personală și colectivă: misiunea.
   Pentru anul acesta suntem invitați ca fiecare familie să-și ia timp în fiecare seară să stea de vorbă cu Dumnezeu și unii cu alții. Un timp în care să ne împărtășim bucuriile, dar și frământările și preocupările, un timp în care să cerem lui Dumnezeu ajutor pentru o experiență mai frumoasă a vieții de credință și a misiunii noastre.
   În acest sens, în acest Sabat, după încheierea serviciului divin de la prânz, fiecare familie va primi materialul pregătit pentru aceste ocazii – Aceasta este misiunea mea.
   Există și posibilitatea ca mai multe familii să se întâlnească într-o seară sau mai multe pentru acest timp de rugăciune și părtășie. Pentru această variantă, familia care dorește să fie gazda unei astfel de ocazii va invita alte familii sau persoane care doresc să fie alături de ei la momentele de rugăciune.
   Vineri seara, pe 12 octombrie, am dori ca la Biserică să avem un timp de închinare și împărtășirea de experiențe din timpul săptămânii de consacrare.
  • CINA DOMNULUI , 13 OCTOMBRIE – Săptămâna de consacrare se va încheia cu Cina Domnului. Pentru acest eveniment important invităm surorile diaconese și frații diaconi să anunțe persoanele care nu pot participa la biserică să se pregătească pentru acest eveniment spiritual. Acolo unde este posibil, ar fi frumos dacă am putea fi alături de persoanele care nu pot veni la biserică pentru a fi cu ei în timpul săptămânii de consacrare.
  • PREGĂTIREA LOCAȘULUI DE ÎNCHINARE PENTRU CINA DOMNULUI – Duminică, 7 octombrie, începând cu ora 8:00 suntem așteptați la un timp de părtășie și pregătire a locașului de închinare pentru Sfânta Cină.
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17.00.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate în fiecare joi la orele 17:00.
  • NOU-NĂSCUȚI ÎN FAMILIA BISERICII – În familia Lidia și Alin Radomir s-a nascut micuța Nina Radomir. Dumnezeu să binecuvinteze familia Radomir cu sănătate și înțelepciune pentru a-și crește fetița pentru Împărăția lui Dumnezeu.
  • EXCURSIE SĂTIC – În urma solicitărilor din partea doamnelor care au participat la programele „Misiunea femeii”, în perioada 22-24 octombrie 2018, vom avea o excursie la Sătic. Având în vedere că suntem în perioada când se culeg merele, traseul va fi pe ruta Târgoviște. Persoanele interesate pot lua legatura cu pastorul Gabriel Dincă.