Buletin informativ – 08 septembrie 2018

Intimitate cu Cel Atotputernic
01/09/2018
Mușcătura pe la spate
07/09/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 08 septembrie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Mușcătura pe la spate – Maria Goga

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 1 Cor. 2,16
Imn de laudă 356; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Educat pentru a gândi – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire – 253
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Un iceberg numit Evoluționism (seminar) – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 2 – 8 septembrie 2018: Stroescu Alexandra, Dumitrescu Victor, Stoica Lidia, Gligor Mirela, Rosca Silviu Alexandru, Rosu Marius Liviu, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • ANUL MISIONAR 2018-2019 – Isus revine! – „Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare sfântă si evlavioasă, așteptând și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu…” (2 Petru 3:11)
   Obiectiv:
   • Fiecare credincios așteptător să inițieze și să dezvolte o relație de prietenie cu cel puțin o persoană neadventistă în vederea unei pregătiri împreună pentru revenirea lui Hristos!
  • ÎNSCRIERE LA GRĂDINIȚA MICII VALDENZI – Gradinita cu program prelungit Micii Valdenzi face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Relatii la fr Danut Barcacianu sau la tel. 0720 475 471
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢIIÎncepând de marți 11 septembrie 2018 se reiau întâlnirile de studiu și rugăciune. Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17.00. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul 5 din Faptele Apostolilor.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate începând de joi 13 septembrie la orele 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Necesitatea unei activități armonioase a întregii ființe”.
  • BURSE DE STUDIU – Încă din 2013, Conferința Muntenia a oferit burse de studii pentru cursurile “PEDAGOGIA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI PRIMAR ŞI PREŞCOLAR”, predate la Institutul Teologic Adventist de la Cernica. Scopul acestor burse este de a pregăti cadre didactice adventiste pentru a lucra în instituțiile de educație adventiste. Și în acest an, Conferința Muntenia poate oferi 2 burse pentru acest program. Condițiile necesare pentru aplicarea la aceste burse sunt descrise pe site-ul Conferintei (http://www.adventistmuntenia.ro/burse-de-studiu-pentru-pedagogia-invatamantului-primar-si-prescolar/).
  • DE VORBĂ CU PASTORUL
   Persoanele care ar dori să vorbească cu pastorii bisericii despre viața spirituală, studiul biblic, rugăciune, probleme personale sau doresc să fie vizitate acasă de către unul dintre pastori, sunt rugate să ne ofere pe un bilet: numele și numărul de telefon. Vă rugăm să lăsați acest bilet în cutia pastorului.