Buletin informativ – 09 februarie 2019

Misiune pe internet
02/02/2019
Tratament spiritual
08/02/2019
Misiune pe internet
02/02/2019
Tratament spiritual
08/02/2019
Afiseaza tot

Buletin informativ – 09 februarie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Tratament spiritual – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Apoc. 3,21
Imn de laudă 289; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Biruința laodiceenilor – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire 526
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Albumul cu amintiri, atelierul de reparații și coșul de gunoi – Horia Enache

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 3 -9 februarie 2019: Alexandru Teodora Cătălina, Dogaru Alexandra Magdalena, Livadaru Ana, Stan Floarea, Grigore Rodica, Stroe Ramona, Teleaga Mirela Alexandra, Aslan Diana Manuela, Ion Daniel, Vinereanu Oana, Dumitrean Neluța, Pascu Ioan, Bică Lidia, Grigore George Cristian, Ritivoiu Aurelia îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • CARTEA EVANGHELIZARE – Începând cu trimestrul viitor in cadrul studiului biblic de la Școala de Sabat se va studia cartea Evanghelizare. Cei care doresc să cumpere această cartea să se înscrie la fr Corneliu Marian. Prețul cărții va fi 12 lei.
  • PROGRAM EVANGHELISTIC – În perioada 23 februarie -9 martie 2019, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program evanghelistic având ca temă principală „Familia”. Invitații acestui program vor fi: fr. Romică Sârbu, fr. Marius Andrei și fr. Daniel Oncea. În acest sens, invităm întreaga biserică să se roage pentru ca Dumnezeu să pregătească atât pe cei care vor fi invitați, cât și pe noi, cei care îi invităm și pe cei care vor prezenta Cuvântul lui Dumnezeu.
  • OLIMPIADA DE RELIGIE – Faza locala a olimpiadei de cunoștințe biblice va avea loc pe data de 23 februarie. Copiii și tinerii interesați să participe sunt rugați să se adreseze sorei Maria Goga.
  • ORA DE RUGĂCIUNE A BISERICII – Începând de marți 15 ianuarie, s-au reluat întâlnirile săptămânale de studiu și rugăciune. Vă invităm să participați la grupa de studiu și rugăciune a bisericii care are loc în fiecare marți la ora 16:00. Pentru ocazia de marți se va studia Faptele Apostolilor 21.
  • STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE – S-au reluat întâlnirile de studiu al doctrinelor biblice. Invităm tinerii, prietenii bisericii noastre și pe toți cei interesați să participe la aceste ocazii de studiu. Întâlnirea va începe la ora 16:00. Programul poate suferi modificări, în funcție de cei care vor participa. Cei care nu pot participa au posibilitatea de a parcurge aceste studii on-line, prin corespondență pe e-mail. Pentru detalii, scrieți pe una din adresele: gabrieldinca@adventist.ro; danutbarcacianu@adventist.ro; doriangavrila@hotmail.com.
  • SEDINȚĂ DE COMITET – Luni 11 februarie, ora 19:00, membrii comitetului sunt invitați la o ședință de lucru.
  • SPERANȚA TV – Ca urmare a măsurării audienţei pe parcursul anului 2018, Kantar media a pus la dispoziţia Speranţa TV cifrele aferente acestui post. Analiza acestora în comparaţie cu cele ale anului 2017 evidenţiază o creştere a numărului mediu de vizualizări de la un număr de 2014 în fiecare minut, la 2500 de vizualizări pe minut. În acelaşi timp, ultima listă „must carry” publicată de către Consiliul Naţional al Audiovizualului în luna ianuarie a anului 2019, prezintă Speranţa TV pe locul 15 faţă de poziţia 25 deţinută anterior.