Buletin informativ – 09 martie 2019

Când să spui „Da” și cum să spui „Nu”
02/03/2019
„Capcane” pentru orice gusturi!
08/03/2019
Afiseaza tot

Buletin informativ – 09 martie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – „Capcane” pentru orice gusturi! – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 1Cor.13,4-8pp
Imn de laudă 387; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Te iubesc, deci îmi pasă de tine – pastor Romică Sârbu
Imn de despărţire 410
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Programul copiilor

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 3 – 9 martie 2019: Niță Mihail, Dinescu Eugenia, Rădulea Ion, Ancuceanu Beatris Corina, Antea Estera, Sarateanu Mihaela Maria, Olteanu Silviu, Găina Gelu, Grosu Elena, Miron Gabriela Mihaela, Neagu Daniela, Mihai Paula Margareta îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERETULUI – Între 16-23 martie 2019, va fi Săptămâna de rugăciune a tineretului adventist. În fiecare seară, de duminică până joi, în comunitatea Popa Tatu, de la ora 19:00 vor avea loc întâlniri de rugăciune și părtășie cu tinerii. Vom avea ca oaspeți tinerii din comunitățile Speranța și Grant (Lucăcești).
  • ORA DE RUGĂCIUNE A BISERICII – Vă invităm să participați la grupa de studiu și rugăciune a bisericii care are loc în fiecare marți la ora 16:00. Pentru ocazia de marți se va studia Faptele Apostolilor 25, din Biblie.
  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Ne bucurăm pentru toți copiii care au participat la Olimpiada de religie și ne rugăm ca Dumnezeu să-i binecuvinteze mai departe pentru etapele de la Conferință și Uniune. Dorim să mulțumim instructorilor și părinților pentru susținerea copiilor în această pregătire. Toți copiii care au participat la faza locală vor merge la faza pe Conferință.
   Grupa 0 – Ghiga Matei, Sandu Eduard, Ancuceanu Andi, Șuțoiu Christine, Brenescu Luca
   Grupa 1 – Dorobanțu Miruna, Theodor Cristea, Radu Sava, Alex Bărcăcianu, Ștefan Pătrănoiu
   Grupa 2 – Diana Ciupercă, Eduard Gavrilă, Eliza Păune, Filip Pascu, Sara Bărcăcianu, Bianca Baboi
   Grupa 3 – Liviu State, Beatrice Ancuceanu
  • SUGESTIE DE LECTURĂ – Cea mai recentă apariție a Editurii Viață și Sănătate, cartea Ajutor! Am fost binecuvântat este o carte pentru orice creştin care este sau speră să fie independent din punct de vedere financiar.
   Pot fi asigurat din punct de vedere financiar fără să devin falit din punct de vedere spiritual? Isus spune: „Iată, Eu stau la uşă şi bat”, dar dacă nu îmi pot deschide ușa inimii complet tocmai din cauza muntelui de binecuvântări pe care mi le-a oferit Dumnezeu? Dacă iubesc mai mult darurile decât pe Cel care le dă? Realitatea zilei este Credinţă vs Finanţe. Nu mai umblăm cu mănuşi. Şi nicăieri nu este lupta mai intensă decât în inima noastră, în cele mai profunde şi mai ascunse locuri ale ei.
   Julian Archer a aflat pe pielea lui că, atunci când o persoană prosperă, fie Dumnezeu câștigă un partener, fie persoana respectivă îşi pierde sufletul. El știe prea bine că, atunci când ne simțim binecuvântați din belșug, ne aflăm deseori în cele mai periculoase stadii spirituale ale vieţii noastre. Julian ne ia într-o călătorie înspăimântător de onestă şi de revelatoare în lumea unui om de afaceri creştin. Este un om binecuvântat care are de dus în secret o luptă sinistră – o luptă între viaţa veșnică şi moarte –, pentru a face în așa fel ca binecuvântările lui Dumnezeu să nu se transforme în blesteme. Aceasta nu este o ficţiune.