Buletin informativ – 1 iunie 2019

Mentalitatea pustiei
25/05/2019
Mai mult decât un frate
31/05/2019
Mentalitatea pustiei
25/05/2019
Mai mult decât un frate
31/05/2019
Afiseaza tot

Buletin informativ – 1 iunie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – „Mai mult decât un frate” – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului:
Imn de laudă 718
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică– „Privirea Lui” – pastor Robert Mandache
Imn de despărţire 335
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Copiii predicatori

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 26 mai – 1 iunie 2019: Brenescu Magdalena, Corlatan Nicolai, Popa Emanuel, Gurban Dragos Cosmin, Pop Mirela, Teutschlander Elena, Paraschiv Roland, Parvan Zaharina, Tudorica Victorita, Mincinoiu Eugenia, Ungureanu Lavinia Alina, Neacsu Floarea și Ionescu Timotei îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • GRĂDINIȚA „MICII VALDENZI” – Grădinița „Micii Valdenzi” primește înscrieri pentru anul școlar 2019-2020. Relații la tel. 0720475471
  •  ORA DE RUGĂCIUNE A BISERICII – Vă invităm să participați la grupa de studiu și rugăciune a bisericii care are loc în fiecare marți la ora 16:00. Pentru ocazia de marți se va studia Epistola către Filipeni, capitolul 4.
  • EXCURSIE MOIECIU – În perioada 7-9 iunie 2019, departamentul Misiunea Femeii organizează o excursie la Moieciu. Deplasarea se va face cu autocarul. Cei interesați se pot înscrie la fr. Gabriel Dincă.
  • CREDINCIOȘII ADVENTIȘTI ELIBERAȚI – ”Am primit vești încurajatoare și suntem fericiți să vă anunțăm că toți credincioșii adventiști de ziua a șaptea care fuseseră arestați au fost eliberați. Rugăciunile au primit răspuns. Suntem recunoscători Guvernului din Burundi și în mod deosebit unuia dintre membrii parlamentului, dl. Justin Niyobuhungiro, pentru rolul jucat în înlesnirea eliberării acestora. Le mulțumim membrilor Bisericii Adventiste din toată lumea și credincioșilor din alte confesiuni care s-au rugat fierbinte pentru cei reținuți, pentru Biserica din Burundi și pentru conducătorii guvernului burundez. Așteptăm cu nerăbdare semne ale îmbunătățirii acestei situații delicate cu privire la conducerea Bisericii. Vă încurajăm să continuați să vă rugați pentru ca Dumnezeu să ofere soluția la provocările cu care ne confruntăm și pentru Burundi, pentru pacea și prosperitatea națiunii.”
  • DIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL ANUAL PE VENIT – Direcționează un procent de 2% din impozitul anual pe venit pentru susținerea entităților nonprofit sau unităților de cult ale Bisericii Adventiste din România. Conform Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, art.79, art.82(6), 102, 123(2),(3), contribuabilii pot direcționa un procent de 2% din impozitul anual pentru susținerea entităților nonprofit sau unităților de cult. Pentru ADRA România procentul este de 3,5%. Pentru aceasta trebuie să depuneți Formularul 230 (pentru veniturile din salarii sau pensii) sau dacă depuneți Declarația unică (pentru venituri din activități independente, cedarea folosinței bunurilor, activități agricole, piscicultură, silvicultură, alte surse) să completați Capitolul 1 Secțiunea 6. Formularele de descarcă de pe site-ul ANAF: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/230.html . Se completează cu: suma solicitată a fi virată. În cazul în care nu se cunoaște/completează va fi calculată de organul fiscal; denumire entitate nonprofit/unitate de cult, cod fiscal și cod bancar IBAN. Se depun prin mijloace electronice de transmitere la distanță. Declarația 230 se poate depune și la registratura organului fiscal sau prin poștă, prin scrisoare recomandată. Data limită este 31 iulie 2019.