Buletin informativ – 11 noiembrie 2017

Micii predicatori
04/11/2017
Maratonul cărților ediția a IV-a
10/11/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 11 noiembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Maratonul Cărților 2017 – ed. IV

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps. 96, 1-3
Imn  de laudă – 621
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – pastor Bill Knot (editor executiv Adventist Review)
Imn de despărţire – 387
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Explorăm minunile Sale (program Exploratori)

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 5 – 11 noiembrie 2017: Aramă Marian, Chira Daniel, Dragnea Elena, Lambru Heryca Katia, Plescan Alexandra Cristiana, Diaconescu Iancu, Radanescu Elena, Alexandru Marius Claudiu, Bordas Mohorea Alina Violeta, Ghisoiu Mioara, Ursachescu Gabriela, Sava Cristinel Silviu, Dragomir Adrian Liviu, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • TABĂRĂ CONSILIERE PREMARITALĂ RESPIRO : 15-17 decembrie 2017
   a. Locație: Sinaia b. Organizator: Dep. Familie & Asociația Respiro c. Informații suplimentare: Asociația Respiro
  • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – În anul misionar 2017-2018, în România, „7000” de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000! Cei care doresc să fie între cei 7000 care susțin un seminar biblic sunt rugați să se anunțe la fr. Marian Corneliu sau la fr. Gabriel Dincă.
  • PROGRAM CLUBUL EXPLORATORILOR – Cluburile David, Moise și Neemia au deosebita plăcere de a vă invita la programul explo “Explorăm minunile Sale”, ce va avea loc Sabatul acesta, în data de 11 noiembrie 2017, ora 17:00. Vă așteptăm cu drag!
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – A început studiul Evangheliei după Ioan. Cei interesati sunt așteptati cu drag! Pot fi invitați prieteni, cunoștințe sau persoane interesate de cunoașterea și aprofundarea Cuvântului lui Dumnezeu. Studiul are loc in fiecare marti, la ora 15:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu.
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 15:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Școala și profesorul”.
  • OLIMPIADA DE ȘTIINȚE – Și anul acesta va fi organizată Olimpiada la Științe, pentru elevii adventiști, care nu pot participa la olimpiadele școlare, fiind organizate sâmbăta. Ștințele la care este organizată olimpiada de științe sunt: română, matematică, engleză, biologie, chimie. Programa de studiu este programa școlară obișnuită. Anul acesta, prin școala Excelsis din Ploiești, olimpiada de matematică va fi organizată ca un concurs școlar, recunoscut de Inspectoratul Prahova. Calendar:
   faza locală – la faza pe Conferință vor veni elevii care au participat la faza locală a olimpiadelor de științe (organizate de obice în alte zile în afară de sâmbata), sau la recomandarea profesorului titluar al disciplinei respective.
   faza pe Conferință: 25 februarie. Calificarea la faza superioară, pe Uniune, se va face prin obținerea a 90 de puncte (din 100).
   faza pe Uniune: 13 mai. Premierea se va face pentru cei care obțin minimum 90 de puncte (din 100).