Buletin informativ – 12 ianuarie 2019

Descoperirea dinlăuntrul meu
05/01/2019
ZECE ZILE DE POST ȘI RUGĂCIUNE 2019! – O EXPERIENȚĂ MAI PROFUNDĂ
11/01/2019
Afiseaza tot

Buletin informativ – 12 ianuarie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – La târgul de supereroi – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ioan 13,1
Imn de laudă 127; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Cina Domnului – „I-a iubit până la capăt” – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire 94
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Școala de Sabat

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 6-12 ianuarie 2019: Bratu Veronica, Dadu Fredi, Barcacianu Paula, Georgescu Adrian Ioan, Tomina Olga, Dadu Gabriel, Knight Simona Mihaela îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • ZECE ZILE DE POST ȘI RUGĂCIUNE 2019! – O EXPERIENȚĂ MAI PROFUNDĂ
   La începutul fiecărui an Biserica Adventistă la nivel mondial are o perioadă de 10 zile de post și rugăciune.
   Dumnezeu a lucrat multe minuni prin programul celor Zece Zile de Rugăciune de când a început sub denumirea de „Operațiunea Ploaia Globală în 2006”. Duhul Sfânt a lucrat redeșteptare, convertiri, pasiune reînnoită pentru evanghelizare și a vindecat relații. Cu adevărat, rugăciunea este locul de naștere al redeșteptării!
   Cei care doresc să se implice în acest program pot organiza o grupă mică de post și rugăciune pentru această perioadă. În timpul celor Zece Zile de Rugăciune, 12-22 ianuarie 2019, grupa ta ar trebui să se întâlnească zilnic în persoană sau prin telefon pentru o oră de rugăciune unită. Materialul pregătit pentru aceste 10 zile de post și rugăciune este în formă electronică pe site-ul popatatu.ro sau tendaysofprayer.org
   DATE GENERALE DESPRE CELE ZECE ZILE DE RUGĂCIUNE
   De ce să vorbim despre o experiență mai profundă? Ellen White scrie:
   „Cei care sunt angajați în slujba Domnului au nevoie de o experiență mai înaltă, mai adâncă și mai vastă, pe care mulți încă nici nu s-au gândit că ar putea să o aibă. Mulți care sunt deja membri ai marii familii a lui Dumnezeu știu doar puțin despre ce înseamnă a privi la slava Sa și a fi schimbați din slavă în slavă. Când ajung să înțeleagă puțin din excelența caracterului lui Hristos, mulți simt că inima le tresaltă de bucurie. Ei doresc nespus o înțelegere mai adâncă și mai vastă a iubirii Mântuitorului. Acești oameni trebuie ajutați să găsească împlinirea dorinței sufletului lor după Dumnezeu” (Slujitorii Evangheliei, p.274).
   Vrem să explorăm această idee de a dezvolta o experiență mai înaltă, mai profundă, mai vastă cu Isus și să vedem cum se aplică acest lucru în experiența practică a vieții de fiecare zi.
  • SEDINȚĂ DE COMITET – Luni 14 ianuarie, ora 19:00, membrii comitetului sunt invitați la o ședință de lucru.
  • ORA DE RUGĂCIUNE A BISERICII – Începând de marți 15 ianuarie 2019, se reiau întâlnirile săptămânale de studiu și rugăciune. Vă invităm să participați la grupa de studiu și rugăciune a bisericii care va avea loc în fiecare marți, la ora 16:00. Pentru ocazia de marți se va studia Faptele Apostolilor 17.