Buletin informativ – 16 iunie 2018

Micii instrumentiști
09/06/2018
Istoria presei adventiste din România
15/06/2018
Micii instrumentiști
09/06/2018
Istoria presei adventiste din România
15/06/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 16 iunie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Istoria presei adventiste din România – invitat Adrian Neagu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Matei 7,15-20
Imn  de laudă – 637
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Program – Ellen White – profet și om adevărat
Imn de despărţire – 219
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Program Licurici

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 9 – 16 iunie 2018: Dinu Cerasela, Iliuta Harolld Robert, Moisescu Minela Raluca, Rahaianu Valentina, Vladu Lili, Epure Liviu, Radomir Danut, Dragusin Ilinca, Antea Mircea, Panca Petre, Petre Lizica, Grigore Stelian, Roman Daniel, Stan Vintila, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • MULȚUMIRE – Din partea Bisericii Popa Tatu, dorim să mulțumim surorilor Carmen Pascu și Lizica Petre pentru susținerea programului de meditații la matematică si limba și literatura română în vederea susținerii testului de evaluare națională. La acest program au participat atât tineri adventiști cât și neadventiști.
  • BOTEZ – Avem bucuria să vă anunțăm că în Sabatul din 23 iunie după-amiază, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program special de botez. Următoarele persoane doresc să se atașeze poporului lui Dumnezeu: Alina Tăriceanu, Oana Dorobanțu, Ecaterina Pop, Avram Pop, Valeria Ionescu, Axinte Fulea.
  • CINA DOMNULUI – În Sabatul din 7 iulie 2018, în Biserica Popa Tatu va avea loc Cina Domnului. În acest sens, suntem invitați să ne pregătim pentru acest eveniment printr-o profundă cercetare de sine, pocăință, mărturisirea păcatelor și rezolvarea tuturor problemelor de natură spirituală. De asemenea, rugăm diaconesele și diaconii să ia legătura cu persoanele care nu pot participa la biserică în vederea pregătirii acestui eveniment.
  • NOU-NĂSCUȚI ÎN FAMILIA BISERICII – În familia Anca și Dragos Gurban s-a născut micuța Mara Gurban. Dumnezeu să binecuvinteze familia Gurban cu sănătate și înțelepciune pentru a-și crește cele două fetițe pe care le au pentru Împărăția lui Dumnezeu.
  • DEPARTAMENTUL DE TINERET organizează seria de întâlniri cu titlul: Momente din istoria Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania
   • vineri 22 iunie ora 20.00 – Primii pastori adventisti români
   Invitat: Lect. univ. dr. Gheorghe Modoran
  • TINSERV BRĂILA – La sfârsitul lunii august mai mulți tineri din comunitatea Popa Tatu vor merge pentru câteva zile la Casa Pâinii, în județul Brăila, în cadrul unui proiect de slujire de tipul TinServ. Este nevoie de voluntari pentru a pregăti conserve pentru iarnă, pentru lucrări de reamenajare a unor spatii de locuit, precum si alte nevoi pe care le vom cunoaște acolo. Persoanele doritoare să se implice, sunt rugate să o contacteze pe sora Cristina Rosu sau pe fr. Dănut Bărcăcianu.
  • LA ODIHNĂ – Săptămâna aceasta a încetat din viață fr. Șerban Tudor în vârstă de 94 de ani. A adormit în Domnul, cu speranța revederii pe curând, la revenirea Sa. Înmormântarea a avut loc joi, la cimitirul adventist din Voluntari.