Buletin informativ – 21 octombrie 2017

Privirea lui Isus și adâncimile inimii
14/10/2017
Influente ale reformei
20/10/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 21 octombrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Influențe ale reformei – Ioan Mohora

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps. 50:7
Imn  de laudă – 403
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Ascultă poporul Meu! – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 214
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – „Săracii bogați” – Narcis Prisăcaru

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 15 – 21 octombrie 2017: Voicu Magdalena, Diaconu Daniela Loredana, Minescu Bogdan, Olari Alexandru, Pacuretu Elena, Grosu Cezar, Ionescu Maria, Mereu Mieluta, Assimiti Constantino, Munteanu Sofia, Gurban Anca Mihaela, Tomescu Cornelia, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • Schimbarea programului bisericii – Începând din acest Sabat programul bisericii de vineri seara va începe la ora 19:00, iar în Sabat după-amiază, va începe la ora 17:00.
  • Sănătate: Avem bucuria de a vă invita la Conferința Europeană de Sănătate!
   Motto: Medicina Lifestyle și reversibilitatea bolilor cronice
   Perioadă: 17-21 aprilie 2018; Locație: Hotel Rin Grand – București; Înscriere: european-health-conference.org. Dat fiind numărul mare de participanți anunțați din Europa și a locurilor limitate, vă sugerăm să faceți înscrierea și eventual rezervarea hotelului cât mai repede, nu mai târziu de 1 decembrie ac. Tema conferinței va fi „Medicina Lifestyle și reversibilitatea bolilor cronice”, printre vorbitori numărându-se medici și cercetători din Europa și SUA, însă aceasta nu este dedicată doar medicilor, ci și asistenților medicali, pastorilor, administratorilor bisericii și tuturor celor interesați de lucrarea medicală, vorbitorii promițând să își adapteze mesajul audienței.
   Dintre vorbitori voi aminti doar câțiva: Dr. Peter Landless, cardiolog, specialist în medicină nucleară și Director al International Commission for the Prevention of Alcoholism and Drug Dependency (ICPA), director al Departamentului Sănătate al Bisericii Adventiste mondiale. Carlos Fayard, doctor în psihologie, este unul dintre consultanții care au contribuit la dezvoltarea Planului de acțiune al OMS privind sănătatea mintală pentru intervalul 2015-2018. Hana Kahleova, medic și cercetătoare, este specializată în medicină internă și endocrinologie. Heidi Schulz este cercetătoare în cadrul Institutului pentru Genetică Umană al Universității Regensburg din Germania, având un doctorat în biochimie, medicină moleculară și nutriție. Dr. Schulz este preocupată de traducerea celor mai noi descoperiri științifice într-un limbaj ușor de înțeles. Neil Nedley, medic specializat în medicină internă, cu experiență în gastroenterologie, sănătate mintală, medicina Lifestyle și diagnosticarea pacienților dificil de diagnosticat, acesta este cunoscut mai ales pentru folosirea medicinei Lifestyle în tratarea depresiei și anxietății.
   Pentru participanții din România există un tarif special, motiv pentru care vă îndemnăm să vă asigurați că ați ales România înainte de a vă înscrie și a achita taxa de participare. Iată care este valoarea taxei de participare în funcție de profesia dumneavoastră/grupul în care vă încadrați: Medici – 90 euro; alte cadre medicale – 50 euro; participanți care nu lucrează în domeniul medical – 50 euro; studenți – 30 euro. Conferința este susținută în limba engleză. Dacă aveți nevoie de traducere în limba română vă rugăm specificați acest lucru la înscriere.
  • Maratonul Cărților! Books Challenge 2017 – ed. IV. Și anul acesta cititul este la loc de cinste în calendarul Bisericii Popa Tatu, tinerii din biserica noastră fiind provocați să citească o carte pe săptămână, timp de 30 zile. Perioada maratonului: 09 octombrie – 08 noiembrie 2017. În Sabatul de tineret din data de 10 noiembrie, orele 19:00 va avea loc un Program Special dedicat acestui eveniment. Premiile vor fi pe măsura efortului depus. Înscrierile se fac on-line pe site-ul www.popatatu.ro în perioada 01 – 08 octombrie 2017. Informații suplimentare se pot obține de la fr. Octavian Burlan si George Grigore.