Buletin informativ 24 septembrie 2016

Doar Dumnezeu poate
17/09/2016
Prin ape şi prin foc
23/09/2016
Afiseaza tot

Buletin informativ 24 septembrie 2016

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 20.00 – Serviciu divin – Prin ape și prin foc (Daniel Drăghici)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10.30 – Pauză
ora 11.00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului:
Imn de laudă – 11;
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Teorie şi practică – Narcis Prisăcaru
Punct muzical
Imn de despărţire – 335
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 18:00 Serviciu divin – Rugăciunea în şcoala suferinţei – pastor Gabriel Dincă

Săptămâna care a trecut
Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 18-24 septembrie 2016: Draghici Daniel, Oprea Viorel, Cazac Mihai, Blănaru Liviu, Diaconescu Iulia, Mihai Alina, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

ANUNȚURI LOCALE

  • SĂPTĂMÂNA DE CONSACRARE ȘI RUGĂCIUNE – 1-8 octombrie – Întreaga biserică din România este chemată la consacrare pentru misiune. Pas- tori, slujbași, bărbați și femei, tineri și vârstnici – cu toții suntem chemați să ne ru- găm Domnului în acest ceas târziu de istorie. Această saptămână va începe cu un Sabat de post și rugăciune și se va încheia cu un Sabat în care vom comemo- ra jertfa Domnului Isus – Cina Domnului. În această săptămâna suntem invitați să participăm la biserică sau să organizăm în familie un timp de studiu și rugăciune din materialul special pregătit – cartea „Asemenea Lui Isus”.

 

  • MARATONUL CĂRȚILOR! BOOKS CHALLENGE 2016 !!! Și anul acesta tinerii din biserica noastră sunt provocați să citească o carte pe săptămână, timp de 30 zile. Perioada maratonului: 28 septembrie 2016 – 27 octombrie 2016. În Sabatul de tineret din data de 29 octombrie 2016, orele 18:00 va avea loc un program special dedicat acestui eveniment. Înscrierile se fac on-line pe site-ul www.popatatu.ro. Informații suplimentare – la fr. George Grigore.

 

  • BISERICA POPA TATU CAUTA INTENDENT. Cei interesati să se anun- țe la primul diacon sau la prim-diaconeasa bisericii. Tel. 0726.139.776 sau 0745.055.021.

 

  • Ora de rugăciune a comunităţii – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1700. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Vindecarea sufletului” din cartea Divina vindecare.

 

  • Studiul doctrinelor biblice – Invităm pe toți prietenii bisericii noastre și pe cei ce doresc să cunoască mai bine adevărurile biblice să participe la aces- te studii care vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 17:00.

 

  • Membrii comitetului Scolii de Sabat sunt asteptati Sabatul viitor (1 noiembrie), ora 12.30 in aula 2, la o intalnire de planificare atat pentru Scoala de Sabat copii cat si pentru majori. Va asteptam.

 

  • Comitetul Scolii de Sabat multumeste celor ce s-au implicat in pregati- rea mesei si a programului de sabatul trecut, Sabatul Vizitatorului: celor două grupe ale Scolii de Sabat, diaconiei si celorlalti voluntari.

 

  • Grupa Scolii de Sabat in limba engleza. Toti vizitatorii nostrii care nu cunosc limba romana si doresc sa participe la un studiu in limba engleza, pot fi indrumati catre aceasta grupa, aflata la balconul din stanga, in partea din fata.