Buletin informativ – 26 ianuarie 2019

Religia Domnului Isus
19/01/2019
Santinelă cu studii superioare
25/01/2019
Afiseaza tot

Buletin informativ – 26 ianuarie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Santinelă cu studii superioare – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ioan 21,15-22
Imn de laudă 637; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Invitație lapidară – pastor Valeriu Petrescu
Imn de despărţire 360
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Program special – Concert orgă, pian și vioară – 4 girls 4 music

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 20 -26 ianuarie 2019: Dodan Veronica, Chirvasuta Radu, Ghiga Oana, Parlea Sorin Victor, Bungeanu Marilena, Capatana Magdalena, Ionescu Mariana, Neacsu Constantin, Banu Mihaela, Negoi Simona, Brenescu Alin, Jandaru Roxana, Mohora Daniela, Diaconu Natasa, Grigoras Marioara,îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • CINA DOMNULUI, partea a doua, va avea loc în acest Sabat după serviciul divin, la ora 12:30.
  • PROGRAM EVANGHELISTIC – În perioada 23 februarie -9 martie, în biserica Popa Tatu va avea loc un program evanghelistic având ca temă principală „Familia”. Invitații acestui program vor fi: fr Romică Sârbu, fr Marius Andrei și fr Daniel Oncea. În acest sens invităm întreaga biserica să se roage pentru ca Dumnezeu să pregătească atât pe cei care vor fi invitați, cât și pe noi, cei care îi invităm. Să ne rugăm și pentru cei care vor prezenta Cuvântul lui Dumnezeu și pentru cei care vor înălța imnuri de laudă la adresa lui Dumnezeu.
  • MISIUNEA FEMEII – Biserica Popa Tatu vă invită la seminarul medical: „Generația 100”, care va avea loc duminică, 27.01.2019, ora 10 a.m., susținut de: dr. Laurențiu Daniel Roman, medic rezident Diabet, nutriție și boli metabolice. Nu vor lipsi: muzica bună; tableta spirituală și consultanța juridică, care se acordă la cerere (înscrieri anticipate la tel ; 0724.279.191 d-nul Cons. Jr. Aurel Grigore). Vă așteptăm cu drag!
  • SCRISOARE TRANSFER – Biserica Adventista Cuza Vodă ne trimite scrisoare de transfer pentru sora Roșca Larisa pe care o recomandă cordial. (a doua citire).
  • ORA DE RUGĂCIUNE A BISERICII – Începând de marți 15 ianuarie, s-au reluat întâlnirile săptămânale de studiu și rugăciune. Vă invităm să participați la grupa de studiu și rugăciune a bisericii care are loc în fiecare marți la ora 16:00. Pentru ocazia de marți se va studia Faptele Apostolilor 19.
  • STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE – Din acest sabat se reiau întâlnirile de studiu al doctrinelor biblice. Invităm tinerii, prietenii bisericii noastre și pe toți cei interesați să participe la aceste ocazii de studiu. Întâlnirea va începe la ora 16:00. Programul poate suferi modificări, în funcție de cei care vor participa. Cei care nu pot participa au posibilitatea de a parcurge aceste studii on-line, prin corespondență pe e-mail. Pentru detalii, scrieți pe una din adresele: gabrieldinca@adventist.ro; danutbarcacianu@adventist.ro; doriangavrila@hotmail.com.
  • ANGAJARE – Editura Viață și Sănătate caută TRADUCĂTOR de carte și REDACTOR de carte. Cerințele și responsabilitățile acestor posturi le puteți afla de la pastorii bisericii. Cei interesanți pot trimite CV-ul la adresa adrianneagu@viatasisanatate.ro