Buletin informativ – 27 octombrie 2018

Concert orgă și vioară
20/10/2018
„O jertfă sfântă”
26/10/2018
Concert orgă și vioară
20/10/2018
„O jertfă sfântă”
26/10/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 27 octombrie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin  – „O jertfă sfântă” – Narcis Prisăcaru

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 2 Tim. 3,16-17
Imn de laudă 151; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri

Predică – O carte pentru un potențial maxim! – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire 159
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Creștinismul la nevoie se cunoaște! – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 21 – 27 octombrie 2018: Gurban Anca Mihaela, Tomescu Cornelia, Varban Lidia, Neagu Anica, Stoilescu Florian, Zestroiu Daniel, Aramă Daniela, Alexse Aurora, Anghel Eugenia, Popa Rodica, Raducan Ionel, Rosca Ilie, Spiridon Rada îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

 • PROFESOR PENTRU O ORĂ – În Sabatele din 3 și 10 noiembrie, în Biserica Popa Tatu va avea loc seria de prezentari susținute de tinerii noștri. Ei ne vor împărtași o mica fărâmă din inteligența cu care Dumnezeu a creat lumea. Genetica, fizica, geografie, economie, biologie, imunologie sunt tot atâtea ferestre deschise către Universul lui Dumnezeu.
 • MISIUNEA FEMEII – Biserica Popa Tatu vă invită la seminarul „VREI SĂ FII SĂNĂTOS?”, care va avea loc duminică, 28.10.2018, între orele 10-12 a.m. Seminarul va fi susținut de domnul dr. nutriționist Virgiliu Stroiescu. Ca și în ocaziile precedente, nu vor lipsi: muzica de suflet; tableta spirituală; îndrumarea și consultanța juridică, care se acordă la cerere (inscrieri anticipate la tel ; 0724 279 191 domnnul Consilier jr. Aurel Grigore).
  • ORA DE RUGĂCIUNE A BISERICII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți,la ora 1700.
  • LANSARE SITE – In data de 15 octombrie 2018, s-a lansat oficial site-ul Hope discovery Romania – www.hopediscovery.ro – o platforma de video-uri scurte create special pentru mediul online.
  • GRĂDINIȚA MICII VALDENZI – caută profesor de germană pentru preșcolari. Relații la fr. Dănuț Bărcăcianu.
  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Și anul acesta încurajăm copiii și tinerii bisericii să participe la olimpiadă. Programa pentru anul 2019 se găsește la adresa: http://www.adventist.ro/index/wp-content/uploads/2018/09/Olimpiada-de-cunostinte-biblice-2.pdf
  • CASA ADRA – În cadrul Consiliului General al Municipiului București, Primăria Generală, prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, a fost aprobat acordul de asociere cu Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România în vederea susținerii Centrului de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie – Casa ADRA. Finanțarea, în valoare de 50.000 euro, a fost acordată pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna septembrie 2018.
  • SUGESTII DE LECTURĂ – Săpând adânc în studiul istoriei, al limbajului, al arheologiei și al profeției, precum și în realitatea lumii de astăzi, cartea Mai putem crede în Biblie? (Editura Viață și Sănătate) vă va conduce într-o călătorie prin cele mai puternice dovezi disponibile, răspunzând la această întrebare de importanță vitală.
  • DE VORBĂ CU PASTORUL
   Persoanele care doresc să vorbească cu pastorii bisericii despre viața spirituală, sau probleme personale și doresc să fie vizitate acasă de către unul dintre pastori, sunt rugate să ofere pe un bilet: numele, adresa și numărul de telefon. Vă rugăm să lăsați acest bilet în cutia pastorului.