Buletin informativ – 30 decembrie 2017

Amintiri din Bethleem
23/12/2017
Misionari nepromițători
29/12/2017
Amintiri din Bethleem
23/12/2017
Misionari nepromițători
29/12/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 30 decembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – „Misionari nepromițători. Când ți se pare că nu ai toți talanții necesari” – Cristinel Sava

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Fapte 1,8
Imn  de laudă – 138
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Marea făgăduință! – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire – 144
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – “Mai bun este sfârșitul unui lucru!” – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 24- 31 decembrie 2017: Percu Gheorghe, Dragusin Marin, Soreanu Doina Adriana, Sandu Cristian, Sutoiu Adrian Marian, Dorobantu Marius, Parlea Liliana Valentina, Voicu Cristian, Coman Daniela, Mercone Aurora, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

    • PROGRAM SPECIAL PE 31 DECEMBRIE – În seara zilei de 31 decembrie 2017, la ora 18:00 va fi un program special de laudă, mulțumire și recunoștință pentru călăuzirea și binecuvântările oferite de Dumnezeu de-a lungul acestui an. La încheierea programului vor fi oferite făgăduințe din partea lui Dumnezeu.
    • LUCRARE PRIN LITERATURĂ – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei doritori de a oferi o carte persoanelor interesate de a-L cunoaște pe Dumnezeu, pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.
    • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – în anul misionar 2017 -2018, în România, 7000 de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000! Cei care doresc să fie inul dintre cei 7000 sunt rugați să se anunțe la fr. Marian Corneliu sau la fr. Gabriel Dincă. De asemenea, dacă sunt persoane doritoare de a cunoaște Biblia sau care ar dori să participe la un curs de cunoașterea Bibliei sau care au întrebări legate de Biblie, vă rugăm să ne anunțați.
    • CURSUL DE CITIRE A BIBLIEI – Pe data de 1 februarie 2018 incepe cursul de citire a Bibliei prin corespondenta oferit de Sola Scriptura. Dorinta noastra este sa oferim cat mai multora posibilitatea de a se inscrie, de aceea va invitam pe fiecare sa alegeti cateva persoane din anturajul dvs (colegi, vecini, prieteni, rude neadventiste, etc.) si sa va rugati timp de o luna pentru aceste persoane. La momentul oportun, când Duhul Sfant va va indemna, puteți sa îi invitati sa se inscrie la acest curs de citire a Bibliei, sau sa le oferiti un devotional Sola Scriptura, sau poate o alta carte. De asemenea, puteți sa ii invitati la una din ocaziile organizate de Misiunea Femeii sau poate la concertul organizat de Corul comunitatii.
    • OMUL DIN ARENĂ …– „Important nu e cel ce critică; nici acela care arată cum se împiedică omul puternic sau care spune cum ar putea cel care face un lucru să-l facă mai bine. Lauda i se cuvine celui ce se află în arenă, a cărui față e năclăită de praf, sânge și sudoare; celui care se luptă cu mult curaj; celui care dă greș iar și iar, pentru că nu există efort fără greșeală și neajunsuri; celui care se străduiește să înfăptuiască tot ce trebuie înfăptuit; celui care cunoaște entuziasmul și devotamentul și care se dăruiește unei cauze demne de laudă; celui care, în cele din urmă, cunoaște, în cel mai bun caz, triumful unei mărețe realizări, iar în cel mai rău caz, dacă dă greș, măcar greșește dovedind un curaj fără limite …” 23 aprilie 1910, Sorbona, Theodore Roosevelt