Buletin informativ – 30 iunie 2018

Iluzia libertaţii
23/06/2018
Primii pastori adventiști romani (2)
29/06/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 30 iunie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Primii pastori adventiști români – Invitat: Lect. univ. dr. Gheorghe Modoran

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Matei 28,20
Imn  de laudă – 58
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – „Eu sunt cu voi” – pastor Teodor Huțanu
Imn de despărţire – 18
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – „Cutia neagră” a lui Solomon – pastor Gabriel Dincă

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 24- 30 iunie 2018: Androne Erika, Zota Carmen Manuela, Tapus Georgeta, Tudorache Costina, Chiritoiu Toni, Dinu Ovidiu, Grosu Elvira, Campian Tatar Aurora Violeta, Covaci Brandusa, Mandache Mirela, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • PREGĂTIREA BISERICII PENTRU CINA DOMNULUI – Mâine, 1 iulie 2018, începând cu ora 8:00, suntem invitati să participăm la pregătirea localului de închinare pentru Cina Domnului.
  • CINA DOMNULUI – În Sabatul din 7 iulie 2018, în Biserica Popa Tatu va avea loc Cina Domnului. În acest sens, suntem invitați să ne pregătim pentru acest eveniment printr-o profundă cercetare de sine, pocăință, mărturisirea păcatelor și rezolvarea tuturor problemelor de natură spirituală. De asemenea, rugăm diaconesele și diaconii să ia legătura cu persoanele care nu pot participa la biserică în vederea pregătirii acestui eveniment.
  • TINSERV BRĂILA – La sfârsitul lunii august mai mulți tineri din comunitatea Popa Tatu vor merge pentru câteva zile la Casa Pâinii, în județul Brăila, în cadrul unui proiect de slujire de tipul TinServ. Este nevoie de voluntari pentru a pregăti conserve pentru iarnă, pentru lucrări de reamenajare a unor spatii de locuit, precum si alte nevoi pe care le vom cunoaște acolo. Persoanele doritoare să se implice, sunt rugate să o contacteze pe sora Cristina Rosu sau pe fr. Dănut Bărcăcianu.
  • „CĂSUȚA SPERANȚEI” – Centrul de Primire în Regim Gratuit pentru Copii cu Afecțiuni Respiratorii – este unul dintre proiectele ADRA România în domeniul ”Educație și sănătate de bază”. Obiectivul proiectului ”Căsuța speranței” este îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor care suferă de diferite afecțiuni respiratorii prin facilitarea accesului și oferirea serviciilor de găzduire gratuită într-un spațiu amenajat în imediata vecinătate a binecunoscutei Saline din Slănic, județul Prahova, în acord cu motoul ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!”.
   Pentru ca accesul la salina din apropiere să se realizeze mai ușor și pentru a putea beneficia de avantajele unei tratament cu aerosoli, în cadrul centrului ”Căsuța speranței” se oferă cazare gratuită în regim de autogospodărire pentru copiii cu vârste cuprinse între 3-15 ani care suferă de afecțiuni respiratorii și însoțitorii lor.
   Capacitatea centrului este de 6 locuri, 3 copii și 3 adulți însoțitori, iar fiecare serie va fi de câte 14 zile. Seriile de cazare se vor desfășura după următorul grafic:
   Seria I: 18 iunie – 01 iulie 2018 Seria II: 2 iulie – 15 iulie 2018
   Seria III: 16 iulie – 29 Iulie 2018 Seria IV: 30 iulie – 12 august 2018
   Seria V: 13 august – 26 august 2018 Seria VI: 27 august – 9 septembrie 2018