Buletin informativ 7 ianuarie 2017

Program special de mulțumire și consacrare
31/12/2016
Simfonia închinării
07/01/2017
Program special de mulțumire și consacrare
31/12/2016
Simfonia închinării
07/01/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ 7 ianuarie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Cine va fi săpânul tău? (pastor Dănuț Bărcăcianu)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Scoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 1100 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps. 145, 17-21
Imn de laudă –1

Rugăciune

Închinare prin zecimi şi daruri

Punct muzical

Predică – „Simfonia închinării” (pastor Gabriel Dincă)
Punct muzical
Imn de despărţire – 34
Rugăciune de binecuvântare
Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 Serviciu divin – Spiritul Profetic

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 1 – 7 ianuarie 2017: Scalicou Leonora, Craciun Ionut, Peciu Vasilica, Petcu Adrian George, Radomir Alin Andrei, Tartea Cristina, Visan Dragos Vasile, Corneanu Ioana, Papa Maria, Tomescu Stefan, Bucur Vasile Nicolae, Ghinea Costica, Boeru Mioara, Diaconu Gabriel Dan, Iliuta Nicoleta Carmen, Bratu Veronica, Dadu Fredi, Barcacianu Paula, Georgescu Adrian Ioan, Tomina Olga îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunţuri locale

  • „Anotimpurile inimii” – În perioada 24 februarie – 11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program special „Anotimpurile inimii” – o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să ne rugăm ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
  • SABAT DE POST SI RUGACIUNE – 7 Ianuarie – întreaga Biserica este invitata la un Sabat de consacrare pentru anul misionar 2017.
  • CINA DOMNULUIServiciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 14 ianuarie 2017. Rugăm diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
  • PREGĂTIREA LOCAŞULUI DE ÎNCHINARE pentru Cina Domnului – Duminică 8 ianuarie 2017, la ora 8:30 dimineața, suntem așteptați la pregătirea locașului de închinare pentru Cina Domnului.
  • COMITETUL BISERICII este invitat luni 9.01.2017 la o sedinta de lucru.
  • GÂNDURI DESPRE ÎNCHINARE – subliniate de Ellen White: Cum putem să experimentăm prezența lui Dumnezeu în închinarea Congregației? Deși Dumnezeu nu locuiește în temple făcute de mâini omenești – El onorează cu prezența lui pe poporul lui adunat. “Cu toate că Dumnezeu nu locuiește în temple făcute de mâini, El onorează cu prezenţa Sa adunările copiilor Săi. El a făgăduit că, atunci când ei se adună să Îl caute, să-și recunoască păcatele și să se roage unul pentru altul, El Se va întâlni cu ei prin Duhul Său. Dar aceia care se adună să se închine Lui trebuie să îndepărteze orice gând rău. Despre aceștia, Domnul declară: „Norodul acesta se apropie de Mine cu gura și Mă cinstesc cu buzele, dar inima lui este departe de Mine. Degeaba Mă cinstesc ei, învăţând ca învăţături niște porunci omenești” (Matei 15, 8.9).
    Aceia care se închină lui Dumnezeu trebuie să I se închine „în duh și adevăr, căci astfel de închinători dorește Tatăl” (Ioan 4, 23). „Domnul este în templul Lui cel sfânt; tot pământul să tacă înaintea Lui” (Habacuc 2, 20). {PR 50.4}