Buletin informativ – 8 iunie 2019

Micii predicatori II
01/06/2019
Să învățăm împreună?
08/06/2019
Afiseaza tot

Buletin informativ – 8 iunie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – „Atunci si acum!” – pastor Titi Pârvan

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului:
Imn de laudă 319
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Serviciu Divin – „Să învățăm împreună?” – Programul juniorilor
Imn de despărţire 534
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Micii instrumentiști

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 2 – 8 iunie 2019: Mortasipu Matei și Ruscu Ana îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • GRĂDINIȚA „MICII VALDENZI” – Grădinița „Micii Valdenzi” primește înscrieri pentru anul școlar 2019-2020. Relații la tel. 0720475471
  • TRANSFER DE MEMBRI – Biserica Adventistă din Tulcea ne trimite scrisoare de transer pentru sora Boboc Mariana Felicia, pe care o recomandă cordial (prima citire).
  • IDEI CREATIVE PENTRU COPII – O veste bună pentru tineri și copii. Începând din acest an, seminarele de sănătate Idei Creative au fost special adaptate pentru nevoile și interesul copiilor. Din toamnă, ele vor putea fi folosite de către orice biserică locală în activitatea socială și vor fi introduse în toate școlile adventiste. Pentru a pregăti acest proiect, la mijlocul lunii mai, o echipă a organizației Advent Health a instruit aproape 50 de profesori, pastori și lideri ai Bisericilor din Conferința Muntenia. Instruirea a cuprins numeroase lecții practice și jocuri, prin care cei mici să deprindă principiile vieții abundente dar și informație științifică de ultimă oră. Modul practic în care seminarele sunt concepute, spectrul larg de subiecte abordate dar și manualul dedicat sunt elementele care vor sprijini acceparea dar și consolidarea sănătății tinerilor și a copiilor.
  • DIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL ANUAL PE VENIT – Direcționează un procent de 2% din impozitul anual pe venit pentru susținerea entităților nonprofit sau unităților de cult ale Bisericii Adventiste din România. Conform Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, art.79, art.82(6), 102, 123(2),(3), contribuabilii pot direcționa un procent de 2% din impozitul anual pentru susținerea entităților nonprofit sau unităților de cult. Pentru ADRA România procentul este de 3,5%. Pentru aceasta trebuie să depuneți Formularul 230 (pentru veniturile din salarii sau pensii) sau dacă depuneți Declarația unică (pentru venituri din activități independente, cedarea folosinței bunurilor, activități agricole, piscicultură, silvicultură, alte surse) să completați Capitolul 1 Secțiunea 6. Formularele de descarcă de pe site-ul ANAF: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/230.html . Se completează cu: suma solicitată a fi virată. În cazul în care nu se cunoaște/completează va fi calculată de organul fiscal; denumire entitate nonprofit/unitate de cult, cod fiscal și cod bancar IBAN. Se depun prin mijloace electronice de transmitere la distanță. Declarația 230 se poate depune și la registratura organului fiscal sau prin poștă, prin scrisoare recomandată. Data limită este 31 iulie 2019.