Buletinul informativ 04 februarie 2017

Principii ale unei alimentații sănătoase
29/01/2017
Și ne iartă pe noi… și iartă și lor!
03/02/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ 04 februarie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Și ne iartă pe noi … și iartă și lor! – pastor Dănuț Bărcăcianu

 

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Efeseni 4,11-15
Imn  de laudă – 407
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Provocarea înălțimilor – pastor Gabriel Dincă
Punct muzical
Imn de despărţire – 387
Rugăciune de binecuvântare

 

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 – Serviciu divin – Spiritul Profetic – Adrian Dragomir

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 1- 4 februarie 2017: Bălan Constantin, Gusicov Delia Mihaela, Alexandru Teodora Catalina, Dogaru Alexandra Magdalena, Livadariu Ana, Stan Floarea, Grigore Rodica, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

 

Anunțuri locale

* ASEMENEA LUI – În perioada 10 -25 februarie, în Biserica Prelungirea Ghencea, va avea loc programul APOCALIPSA SPERANȚEI, susținut de pastorul Ovidiu Rădulescu. Cu această ocazie putem invita prieteni si cunostinte pentru a participa la un program care ne aduce in atenție profeția biblică. Este, de asemenea, un momemnt special când Biserica Popa Tatu este invitată să susțină prin rugăciune și participare pe fiica ei.

* „Anotimpurile inimii” – În perioada 24 februarie–11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program special „Anotimpurile inimii” – o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să se roage ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
* TRANSFER – Beatrice Lospa – citirea a doua; Ana Livadariu – citirea a doua.
* OLIMPIADA – Olimpiada de cunostinte biblice, faza locala, se va desfasura pe data de 25 februarie la biserica. Detalii la sora Maria Goga.
* ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1600. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Vindecarea minții” din cartea Divina vindecare.

* DEZVOLTARE PERSONALĂ– Începând de miercuri 8 feb. 2017, orele 16:00 – vom începe studiul cartii – MINTE, CARACTER, PERSONALITATE. Cei interesati de crestere spirituala si intelectuala sunt invitati la aceseste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.

* GÂNDURI ALESE … :
Ocupați-vă în mod sincer de mântuirea voastră! Fiți tot așa de zeloși și de staruitori in aceasta, cum ați fi dacă viața aceasta trecatoare v-ar fi în primejdie! Problema aceasta trebuie rezolvată între Dumnezeu și voi înșivă, rezolvată pentru veșnicie. Numai o falsa speranta, si nimic mai mult va constitui ruina voastra.
Studiati Cuvantul lui Dumnezeu cu multa rugaciune! Acest Cuvant prezinta inaintea voastra legea lui Dumnezeu si viata Domnului Hristos, marile principii ale sfintirii, fara de care “nimeni nu va vedea pe Dumnezeu” (Evrei 12,14). Cuvantul lui Dumnezeu convinge de pacat; el descopera in mod clar calea mantuirii. Dati-i ascultare, caci este vocea lui Dumnezeu care vorbeste inimii voastre! Calea către Hristos p.30