Buletinul informativ 11 februarie 2017

Iertarea
04/02/2017
Lumină în negura vremurilor
10/02/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ 11 februarie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Lumină în negura vremurilor ! pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Psalmii 46,1-3
Imn  de laudă – 70
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Cine predică astăzi? pastor Dănuț Bărcăcianu
Punct muzical
Imn de despărţire – 396
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 – Serviciu divin – dr. Remulus Dan Șerban

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 5 -11 februarie 2017: Stroe Ramona, Teleaga Mirela Alexandra, Aslan Diana Manuela, Ion Daniel, Vinereanu Oana, Dumitreanu Neluța, Pascu Ioan, Bica Lidia, Grigore George Cristian, Ritivoiu Aurelia, Neagu Diana, Stanciuloiu Alexandra, Mot Laurențiu Florentin, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunțuri locale

 • Biblia: fascinanta călătorie în istorie, de la început până azi!  Începând din acest Sabat, pastorul Dănuț Bărcăcianu va susține un ciclu de patru prezentări
  • Vineri 10 feb – Lumină in negura vremurilor !
  • Sambata 11 – Cine predică astăzi?
  • Vineri 17 feb – Vânătorii de greşeli
  • Sambata 18 feb – Contemporani cu Avraam, Isaac si Iacov
 • „ANOTIMPURILE INIMII” – În perioada 24 februarie-11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu  va avea  loc un program special „Anotimpurile inimii” –   o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să se roage ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
 • ASEMENEA LUI – În perioada 10 -25 februarie, în Biserica Prelungirea Ghencea, va avea loc programul APOCALIPSA SPERANȚEI, susținut de pastorul Ovidiu Rădulescu. Este o frumoasa ocazie, cand putem invita prieteni si cunostinte pentru a participa la un program care ne aduce in atenție profeția biblică. Este, de asemenea, un moment special când Biserica Popa Tatu este invitată să susțină prin rugăciune și participare pe „fiica” ei.
 • OLIMPIADA Olimpiada de cunostinte biblice, faza locala, se va desfasura pe data de 25 februarie 2017, la biserica. Detalii la sora Maria Goga.
 • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1600. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „În contact cu natura” din cartea Divina vindecare.
 • Gradinta Micii Valdenzi, angajează asitentă medicală calificată. Detalii la telefon: 0720 475 471.
 • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cartii MINTE, CARACTER, PERSONALITATE, în fiecare miercuri, la orele 16:00. Cei interesati de crestere spirituala si intelectuala sunt invitati la aceseste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Creștinul și psihologia”.
 • COMITETUL BISERICII – este invitat luni 02.2017 la ora 18:30 la o sedinta de lucru.