Buletinul informativ 14 ianuarie 2017

Spiritul Profetic
07/01/2017
Puterea învierii
13/01/2017
Spiritul Profetic
07/01/2017
Puterea învierii
13/01/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ 14 ianuarie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Puterea învierii (pastor Gabriel Dincă)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Romani 15: 1-5
Imn  de laudă –656;
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Cina Domnului – Împreună, la masa acelorași simţăminte! (pastor Dănuț Bărcăcianu)
Imn de despărţire – 47
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 – Şcoala de Sabat

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 8 – 14 ianuarie 2017: Dadu Gabriel, Ionita Daniel, Knight Simona Mihaela, Olteanu Gabriel, Gherzan Valeriu, Mihai Maria, Epure Ana, Mohora Elena îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunţuri locale

  • „Anotimpurile inimii” – În perioada 24 februarie – 11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program special „Anotimpurile inimii” – o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să ne rugăm ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
  • DEVOȚIONAL TINERET Devotionale pentru tineri si adolescenti se pot comanda la fr Lili Vladu, la pretul de 13 Comanda se onoreaza pe loc. Stocul este limitat.
  • PROIECT MISIONAR Ne bucuram sa va anuntam ca sabatul viitor la finalul Scolii de Sabat, sora Bianca Voinescu ne va prezenta un proiect misi onar dezvoltat in Burundi, Africa, mai exact un centru dedicat copiilor malnutriti. Va aşteptăm.
  • STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE Invităm pe toți prietenii bisericii noastre și pe cei care doresc să cunoască mai bine adevărurile biblice să participe la aceste studii care vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 16:00.
  • IDEI CREATIVE – Vă invităm să participaţi în fiecare miercuri, la orele 13:30, la seminarul „Idei creative” care se desfășoară în Biserica Popa Acest seminar este susținut în cadrul programului „Școala Seniorilor”, dar pot participa și alte persoane care doresc.
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 16:00. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Rugăciunea pentru cei bolnavi” din cartea Divina vindecare.
  • ANUNȚ se caută o persoană care să facă contra cost mâncare și curatenie de doua ori pe saptamână unei persoane în vârstă. Cei interesați se pot anunța la sora Rodica Radomir.
  • GÂNDURI DESPRE ÎNCHINARE – „Închinarea este supunerea întregii noastre naturi înaintea lui Este deșteptarea conștiinței de către sfințenia lui, hrănirea minții cu adevărul lui, curățirea imaginației prin frumusețea Lui, deschiderea inimii in fața dragostei Lui, și supunerea voinței de către sco- purile Lui. Toate acestea reunite în adorare formează expresia cea mai înaltă de care suntem capabili.” – William Temple (N.)