Buletinul informativ 15 octombrie 2016

Rugăciunea de Mare Preot a Domnului Isus Hristos
08/10/2016
Cea mai mare durere a teologiei
14/10/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ 15 octombrie 2016

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Teologia durerii – cea mai mare durere a teologiei (Cristinel Sava)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Scoala de Sabat
ora 1030 – Pauză
ora 1100 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps.96,1-4
Imn de laudă – 621
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – El știe! El poate! Oare vrea? (pastor Iacob Pop)
Punct muzical
Imn de despărţire – 250
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 Serviciu divin – Servus! (Robert Ancuceanu)

Săptămâna care a trecut
Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 9-15 octombrie 2016: Ghiga Mihail Ionel, Lospa Mariana Rodica, Koszti Maria, Ionescu Ecaterina, Radu Andreea, Sandulescu Danusia, Orvas Liviu, Ciocârlan Domnica, Constantinescu Florin Marius, Voicu Magdalena îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

ANUNȚURI LOCALE

  1. IMPLICAREA TOTALĂ A CREDINCIOȘILOR – Conferința Generală lansează o inițiativă nouă, îndrăzneață, intitulată Implicarea Totală a Credincioșilor, încurajând pe fiecare credincios al bisericii să se implice în vestirea soliei lui Dumnezeu pentru timpul sfârșitului – de la predicarea Cuvântului la trăirea Cuvântului. Oricine poate fi un câștigător de suflete, iar Implicarea Totală a Credincioşilor la aceasta se referă. Tex- tul din Evrei 13,16 spune:„Să nu dați uitării binefacerea și dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.”
  2. ADUNAȚII COPĂCENI – lucrarea de construire a unei case de la Adunații Copă- ceni a avansat foarte mult, dar este încă nevoie de sustinere financiara și participare prin munca fizică. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în aceasta lucrare și vă in- vităm să susținem acest proiect pentru finalizare înainte de venirea iernii. Cei care do- resc să ajute se pot anunta la sora Elena Mohora, fr. Gelu Găină, fr. Marian Panaitescu.
  3. ADVENTISTUL SI MUZICA LUI. EFECTELE NEBANUITE ALE MUZICII. Muzica a devenit deja o forta esentiala in modelarea gandirii si filosofiei tinerilor. Care sunt criteriile dupa care iti alegi muzica pe care o asculti? De ce anumite genuri de muzica sunt bune iar altete rele? Daca suna bine si imi place….. ce e rau in asta? Va invitam intregul Sabat din 21-22 octombrie la seminariile dedicate muzicii, sustinute de profesor Cristina Jercau si pastor Felix Jercau, in comunitatea Popa Tatu.
     MARATONUL CĂRȚILOR 2016 ! BOOKS CHALLENGE! este în plină deșfășura- re. Participanții s-au aliniat la START și au început cursa de citit. Dacă nu te-ai înscris încă, nu este totul pierdut! Te așteptăm pe www.popatatu.ro, ca să vii alături de alți tineri în această cursă contra-cronometru. În Sabatul de tineret din data de 29 oc- tombrie 2016, orele 17:00 va avea loc un Program Special dedicat acestui eve- niment. Au mai rămas … 14 de zile!!! Informații suplimentare – la fr. George Grigore.
  4. BISERICA POPA TATU CAUTA INTENDENT. Cei interesati să se anunțe la pri- mul diacon sau la prim-diaconeasa bisericii. Tel. 0726.139.776 sau 0745.055.021.
  5. STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE – Invităm pe toți prietenii bisericii noastre și pe cei ce doresc să cunoască mai bine adevărurile biblice să participe la aceste studii care vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 16:00.
  6. ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1700. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Cooperarea divinului cu umanul” din cartea Divina vindecare.
  7. In perioada 4 – 12 noiembrie in Bucuresti va avea loc o săptămâna speciala de consacrare destinata tinerilor. Vom reveni cu detalii despre evenimentul acesta.
  8. Copiii și tinerii care doresc sa se pregateasca pentru Olimpiada de cunoștințe biblice, se pot adresa pentru bibliografie si materiale ajutătoare fr. Danut Barcacianu.