Buletinul informativ – 20 iulie 2019

Cina Domnului – „Strigătul inimii!”
13/07/2019
Revelație și inspirație!
19/07/2019
Cina Domnului – „Strigătul inimii!”
13/07/2019
Revelație și inspirație!
19/07/2019
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 20 iulie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin– „Revelație și inspirație!” – pastor Titi Pârvan

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză

ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Romani 8, 7-9
Imn de laudă 138
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – „Cine stabilește granița între păcat și neprihănire?” – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire 365
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – „Gustați și vedeți!” – pastor Gabriel Dincă

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 14 – 20 iulie 2019: Epure Ioan, Ioachim Doina, Mortasipu Paul, Pauna Dan, Bugan Samuel, Șuțoiu Luminița, Dadu Ana, Mihai Ioana, Niculae Claudia Monica, Bobeică Filofteia Felicia, Andrei Loreta Aniela, Bolintineanu Alexandra, Constantinescu Viviana Ortenzia, Sandu Rada, Constantin Vasile și Dirica Ion îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • ADUNARE DE FAMILIE – Sâmbătă, 20 iulie ora 12:00, membrii Bisericii Popa Tatu sunt invitați la o adunare de familie.
  • CINA DOMNULUI PARTEA A DOUA – va avea loc în Sabatul din 27 iulie după terminarea serviciului de la prânz în aula 1.
  • CASA PÂINII DIN VIZIRU – Pe parcursul lunii august voluntarii proiectului „Casa Pâinii” din Viziru au nevoie de ajutor pentru renovarea „Spitalului Săracilor” și construirea câtorva spații de depozitare. Este nevoie de zugravi, sudori, specialiști în rigips, zidari, constructori, muncitori necalificați și femei care să ajute la curățenie și gătit. De asemenea, în perioada 25-28 august, o echipă formată din tinerii bisericii va merge la Viziru pentru a da o mână de ajutor. Vrem să trăim câteva zile în corturi, într-o atmosferă diferită, unică, de armonie, de voie bună, sporită de bucuria lucrului bine făcut în echipă. Dacă doriți să vă alăturați echipei de voluntari pentru mai multe sau mai puține zile, atât cât vă îngăduie timpul, luați legătura cu sora Cristina Roșu. Orice efort, fizic sau material va fi răsplătit însutit.
  • STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE – Persoanele care doresc să cunoască și să aprofundeze învățătura biblică în vederea pregătirii pentru a face legământ cu Dumnezeu prin botez sunt invitate să se anunțe pentru că va începe o nouă grupă de studiu biblic.
  • GRĂDINIȚA „MICII VALDENZI” primește înscrieri pentru anul școlar 2019-2020. Relații la telefon 0720 475  471.
  • BISERICA ADVENTISTĂ DIN BRAGADIRU cere sprijinul și ajutorul financiar bisericii Popa Tatu pentru finalizarea sălilor pentru copii (Școala de Sabat). Cei care doresc să sprijine Biserica Bragadiru pot pune banii în plicul de zecimi și daruri cu specificația „pentru Biserica Bragadiru”.
  • UN POST ÎN CONCURS – Dacă dorești să te implici în slujirea oamenilor și să lucrezi într-o echipă dedicată și devotată misiunii ei, atunci echipa ADRA România te așteaptă! ADRA România scoate în concurs următorul post în vederea angajării: Secretar Asistent Director și Casier. CV-urile în format „europass” împreună cu scrisorile de intenție se trimit la adresa de e-mail: comunicare@adra.ro până luni, 29 iulie, ora 12:00, iar ulterior va fi programat un interviu.