Buletinul informativ – 24 decembrie 2016

Principiile alimentației sănătoase
18/12/2016
Dreptul la mântuire
23/12/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 24 decembrie 2016

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Dreptul la mântuire (Dănuţ Bărcăcianu)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Scoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 1100 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps.100
Imn de laudă – 621
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Fiorul închinării (pastor Gabriel Dincă)
Punct muzical
Imn de despărţire – 401
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 Serviciu divin – Mărturia unui fost preot ortodox – Cristian Negrici

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 18 – 24 decembrie 2016: Dragomir Adina Daniela, Sindilă Violeta Larisa, Udrea Aurica, Percu Gheorghe îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunţuri locale

 •  Serviciu divin de Anul nou – În Sabatul după-amiază din 31 decembrie, de la ora 1700, în Biserica noastră va avea loc serviciul divin special, de Anul nou. Ca în fiecare an, va fi o ocazie în care să-I mulțumim Domnului nostru pentru călăuzirea asigurată până acum și să ne încredințăm în mâna Sa pentru anul care ne stă înainte, cu temerile și îngrijorările noastre, cu speranțele și bucuriile noastre, cu întreaga noastră ființă. Cu siguranță, Dumnezeu ne va vorbi prin făgăduințele biblice pe care le vom primi. Fie ca binecuvântarea Sa să ne însoțească pe fiecare dintre noi în acest an, iar răspunsul nostru față de dragostea divină să fie pocăința profundă, credincioșia autentică, experiență care să fie văzută în înmulțirea roadei Duhului Sfânt în viața fiecăruia dintre noi.
 • „Anotimpurile inimii” – În perioada 24 februarie – 11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program special „Anotimpurile inimii” – o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să ne rugăm ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
 • Anunț – se caută o persoană care să facă contra cost mâncare și curatenie de doua ori pe saptamână unei persoane în vârstă. Cei interesați se pot anunța la sora Rodica Radomir.
 • Cina Domnului – Serviciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 14 ianuarie 2017. Rugăm diaconii de grupe să contacte- ze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
 • Pregătirea locașului de închinare pentru Cina Domnului – Duminică 8 ianua- rie 2017, la ora 8:30 dimineața, suntem așteptați la pregătirea locașului de închinare pentru Cina Domnului.
 • Renunță la …
  • Renunţă la cârtit și „în toate lucrurile fii mulţumitor”. Critica constructi vă este în regulă, însă„văitatul, ofatul și cârtitul” nu sunt discipline creștine.
  • Renunţă la 10-15 minute din timpul petrecut în pat pentru a te ruga și a citi Biblia.
  • Renunţă la a mai vâna punctele negative ale celorlalţi și focalizează-te asupra punctelor lor cele mai bune. Toţi avem defecte și este mult mai ușor să trecem peste nedesăvârșirile personale, atunci când și ceilalţi o fac.
  • Renunţă la a mai vorbi aspru și fă ca vorba ta să fi e generoasă și plină de înţe- legere. Ce ne costă să spunem un cuvânt amabil și încurajator? De ce să nu ne ţinem în frâu limba ascuţită?