Buletinul informativ (25 februarie 2017)

Promo Anotimpurile Inimii
20/02/2017
Toate iși au vremea lor
24/02/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ (25 februarie 2017)

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Toate își au vremea lor (pastor Ioan Câmpian-Tătar)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Luca 27,26-32
Imn de laudă – 34
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – „Aduceți-vă aminte de soțul doamnei Lot” (pastor Ovidiu Rădulescu)
Punct muzical
Imn de despărţire – 360
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 18:00 – Serviciu divin Alb ca zăpada (pastor Ioan Câmpian-Tătar)

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 19 -25 februarie 2017: Șerban Ioan, Ciocârlan Viorica, Enache Mariana, Sindila Dorina, Visinica Denise, Ancuceanu Viorel Robert, Deaconu Roxana Andreea , Grigore Florentina, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunțuri locale

  • „ANOTIMPURILE INIMII” – În perioada 24 februarie-11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu  va avea  loc un program special „Anotimpurile inimii” –   o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să se roage ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
  • OLIMPIADA Olimpiada de cunostinte biblice, faza locala, se va desfasura pe data de 25 februarie 2017, la biserica. Detalii la sora Maria Goga.
  • Gradinita Micii Valdenzi, angajează asistentă medicală calificată. Detalii la telefon: 0720 475 471
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 16:00. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Igiena printre israeliți” din cartea Divina vindecare.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cartii MINTE, CARACTER, PERSONALITATE, în fiecare miercuri, la orele 16:00. Cei interesati de crestere spirituala si intelectuala sunt invitati la aceseste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Pericole în psihologie”.
  • GÂNDURI ALESE ….Valoarea unui om este dată de gradul de cultivare a minţii. Niciodată să nu credeţi că aţi învăţat suficient de mult, încât să vă puteţi permite o relaxare a eforturilor voastre. Valoarea unui om este dată de gradul de cultivare a minţii. Educaţia voastră trebuie să continue până la sfârșitul vieţii; în fiecare zi este necesar să învăţaţi ceva nou și să experimentaţi în mod practic cunoștinţele însușite. –MH 499 (1905)Asemănarea dintre un ogor necultivat și o minte needucată este elocventă. În mintea și inima copiilor și a tinerilor, seminţele corupţiei sunt deja semănate și pregătite să germineze, să se dezvolte și să-și aducă rodul lor pervertit; dar pentru cultivarea și rodirea seminţelor preţioase ale adevărului Bibliei, este necesară cea mai mare atenţie și purtare de grijă. – RH, 9 noiem- brie 1886. (HC 202)
  • COMITETUL BISERICII – este invitat luni 02.2017 la ora 18:30 la o sedinta de lucru.