Buletinul informativ – 29 februarie 2020

Cancerul de Sân și Cancerul de Col Uterin
23/02/2020
Unde este Domnul, când ai nevoie de El?
28/02/2020
Cancerul de Sân și Cancerul de Col Uterin
23/02/2020
Unde este Domnul, când ai nevoie de El?
28/02/2020
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 29 februarie 2020

Programul bisericii în această săptămână

Vineri seara

19:00   – Unde este Domnul, când ai nevoie de El? – Pastor Liviu Dumitrașcu

 Sâmbătă dimineața

08:30   – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)

08:30   – Momentele de rugăciune ale Bisericii (Sala mare)

09:30   – Biserica la studiu: Școala de Sabat

10:30   – Pauză

11:00   – Am ales sa văd – Pastor Romică Sîrbu

Sâmbătă după-amiaza

17:00   – Perspective LTA – Pastor Adrian Mihalcea

Marți

17:00   – Ora de rugăciune a tinerilor (Ioan 4,27-34)

 

Aniversări

Săptămâna trecută următoarele persoane și-au aniversat ziua de naștere: Robert Ancuceanu, Roxana Deaconu, Florentina Grigore, Rodica Bălan și Angela Nedelea.

„Am necurmat pe Domnul înaintea mea; pentru că El este la dreapta mea, nu mă voi clătina.” Ps. 16:8

Anunțuri

 • În fiecare Sabat la ora 15:45 se desfășoară programul de studiu al Sfintei Scripturi: Redescoperind Biblia! – cu pastorul Liviu Dumitrașcu. Această oportunitate poate fi folosită pentru o pregătire în vederea botezului dar și pentru îmbogățirea cunoștințelor din Scriptură. Următorul botez în comunitatea noastră se va desfășura pe data de 20 iunie.
 • Te invităm Sabatul acesta la o serată de neuitat cu un invitat special, profesor la Universitatea Andrews și un bun prieten al tinerilor. Convertit de la islam și cu o vastă experiență de viață, dr. Kidder are plăcerea de a fi cu noi pentru două ore în care să învățăm unii de la alții și toți de la EL. Nu va lipsi și o mică gustare. Ia-ți prietenii și vino!
 • Avem posibilitatea să sprijinim financiar din impozitul către stat două unități de învățământ: Grădinița Micii Valdenzi și Liceul Mihai Ionescu. Formularele 230 se găsesc la intrare.
 • Astăzi se ia votul pentru scrisoarea de transfer a fratelui Silviu Sabinel Spirea din partea Bisericii Adventiste Tei.
 • Astăzi se va desfășura faza locală a Olimpiadei de Cunoștințe Biblice începând cu ora 12:00, în Aula 2. Să îi susține pe copiii comunității noastre!
 • A fost desemnat noul comitet financiar al bisericii din care fac parte următoarele personae: Marin Drăgușin, Gabriel Pătrănoiu, Emil Tache, Dan Roman, Gabriel Marian și George Grigore.
 • În săptămâna 14-21 martie biserica noastră va susține un program dedicat tuturor tinerilor din București: Săptămâna de rugăciune a tinerilor cu tematica “8 întrebări ale Lui”. Întâlnirile se vor desfășura începând cu ora 19:00.
 • Maratonul Cărților este în plină desfășurare, concurenții sunt fascinați de ceea ce descoperă și de abia așteaptă să ne prezinte și nouă. Vă așteptăm cu drag în data de 21 martie 2020, ora 17:00 la Programul festiv.
 • Primăvară cu ecou! – un program deosebit pregătit de Conferința Muntenia pentru toate doamnele care participă la programele organizate de Departamentul Misiunea Femeii. Evenimentul se va desfășura pe data de 21 martie 2020 de la ora 17:00 la Auditorium Pallady (Bd. Th. Pallady nr. 40G) și îl va avea ca invitat pe Dr. Chidi Ngwaba, medic în Marea Britanie iar momentele musicale vor fi asigurate de Alin Sârbu, Luiza Spiridon, Dragoș Gârea și Grupul Vocal UniSong.
 • Biserica noastră organizează o excursie la Sătic în perioada 15-17 mai 2020. Prețul pentru adulți va fi de 100 lei/zi și pentru copiii cu vârsta între 4 și 10 ani 85 lei/zi. Înscrierea și plata avansului de 30% se vor face până sâmbătă, 28 martie.
 • Ora de rugăciune de marți seara se suspendă până trece sezonul virozelor. Vom anunța momentul reînceperii întâlnirilor!
 • Departamentul diaconie a constatat necesitatea înlocuirii scaunelor din aula 2. În sensul acesta toți cei care doresc să susțină financiar acest proiect o pot face la colectă menționând pe bilețelul din plic suma si destinația: “Scaune aula 2”. Suma totală pentru această achiziție este de 8000 lei. Menționăm ca până în sabatul trecut s-au strâns 1406 lei. Mulțumim!
 • “Un om informat face cât doi.” Cine dorește să aibă acces la informații în ce privește un stil de viață sănătos se poate adresa fratelui Marian Corneliu pentru a împrumuta cărți din acest domeniu.
 • Se caută bucătăreasă pentru grădinița Micii Valdenzi. Se oferă garsonieră și hrana zilnică pe lângă salariu. De asemenea putem oferi un curs de calificare. Dacă știți o persoană doritoare, chiar și din provincie, luați legătura cu fratele Paul Mortasipu (0746057074).
 • Următorul eveniment al Sfintei Cine va avea loc în Sabatul din 11 aprilie 2020. Cu o săptămână înainte vom avea o curățenie generală a bisericii.