Buletinul informativ (29 octombrie 2016)

Clasa de gătit – Misiunea femeii
23/10/2016
„Alifie pentru ochi…”
28/10/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ (29 octombrie 2016)

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – „Alifie pentru ochi…” (Luminița Mohora)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Scoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 526;
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Punct special
Predică – Ce s-ar fi putut întâmpla? pastor Dragoș Brașoveanu
Imn de despărţire – 265
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 Serviciu divin – Maratonul cărților – ed.III

Săptămâna care a trecut
Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 23-29 octombrie 2016: Neagu Anica, Stoilescu Florian, Zestroiu Daniel, Aramă Daniela, Alexse Aurora, Anghel Eugenia, Popa Rodica, Răducan Ionel, Rosca Ilie, Spiridon Rada îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

ANUNȚURI LOCALE

 1. In perioada 04 – 12 noiembrie 2016 pentru tinerii din Bucuresti va avea loc o sapta-mana de reînviorare spirituala ( Revival week). Programul serilor precum si numele invita-tilor speciali le puteti vedea la avizierul comunitatii.
 2. Sabatul acesta, de la ora 17,00 va avea loc deschiderea anului de lucru in cadrul clubului de licurici si totodata si prima intalnire a clubului. Copiii care s-au inscris sau cei care doresc sa se inscrie sunt asteptati dupa amiaza de la ora 18,00 in aula 2.
 3. TINERET – Și în acest an, sub motto-ul: „Cititul este pentru minte ceea ce exerci-țiul este pentru corp”, Asociația Tinerilor Adventiști Popa Tatu vă invită, astăzi începând cu ora 17:00, la o nouă ediție a proiectului „Maratonul Cărților”. Participanții din acest an sunt pregătiți să ne împărtășească experiențele avute în cele 30 de zile ale maratonului, prezentându-ne cele mai prețioase gânduri descoperite în cărțile citite. Programul va fi presărat cu momente muzicale, mesaje motivaționale și surprize oferite participanților și dumneavoastră. Vă așteptăm!
 4. Tot astăzi, în cadrul Sabatului de tineret, la Serviciul Divin de dimineață veți lua parte la lansarea noului număr al revistei de tineret „Pentru Domnul”. Așa cum v-am obișnuit, și acest număr vine cu noutăți editoriale, informații actuale și provocări noi la care sunt chemați atât tinerii, cât și adulții. Revista se bucură de un număr mai mare de pagini și o grafică îmbunătățită. Împreună cu tot colectivul editorial, vă așteptăm să fiți alături de noi!
 5. SERIAL PREDICI – începând din 4 noiembrie în fiecare vineri seara din luna noiembrie pastorul Gabriel Dincă va prezenta o serie de predici având ca temă -„Eroii credinței și misiunea lor”.
 6. CUNUNIE RELIGIOASĂ – În data de 2 octombrie în Biserica Labirint a avut loc cununia religioasă a sorei Rebeca Antea cu fr. Cristi Bîrlan. Dumnezeu să-i călăuzească în aceasta frumoasă experiență a vieții de familie.
 7. Biserica Adventistă Labirint cere scrisoare de transfer pentru sora Rebeca Antea. (prima citire)
 8. BISERICA POPA TATU CAUTA INTENDENT. Cei interesati să se anunțe la primul diacon sau la prim-diaconeasa bisericii. Tel. 0726.139.776 sau 0745.055.021.
 9. STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE – Invităm pe toți prietenii bisericii noastre și pe cei ce doresc să cunoască mai bine adevărurile biblice să participe la aceste studii care vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 16:00.
 10. ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1700. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Dând învățătură și vindecând” din cartea Divina vindecare.
 11. Toti copii care doresc sa participe la olimpiada de cunostinte biblice si doresc materiale ajutatoare sunt rugati sa i-a legatura cu fr Danut Barcacianu.