Buletinul informativ 4 martie 2017

Primăvară la Ierusalim
26/02/2017
Dacă n-ar fi primăvară
03/03/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ 4 martie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Dacă n-ar fi primăvară (pastor Ioan Câmpian-Tătar)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps. 15,1-5
Imn de laudă – 239
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Întrebările inimii, răspunsurile lui Dumnezeu (pastor Ioan Câmpian-Tătar)
Punct muzical
Imn de despărţire – 335
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 18:00 – Serviciu divin Vara nu-i ca iarna (pastor Ioan Câmpian-Tătar)

 

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 26 februarie – 4 martie 2017: Balan Rodica, Nedelea Angela, Ionescu Maria Mirabela, Negoi Gheorghe, Olteanu Natalia, Urseanu Ana, Drăgulin Elena, Chitu Carmen Gabriela, Nita Mihail, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunțuri locale

  • Pregătire la Limba și literatura română și la matematică – Începând din data de 26 martie 2017 la Biserica Adventistă Popa Tatu va avea loc programul de pregătirea la limba și literatura română și la matematică pentru examenul de Evaluare Natională susținut de elevii claselor a-VIII-a. Pregătirea pentru limba română va fi susținută de profesor Lizica Petre în fiecare duminică de la ora 14:00, iar la matematică de profesor Carmen Pascu de la ora 16:00.
  • COMITETUL BISERICII – este invitat sâmbătă, 04.03.2017, la ora 19:30, la o sedinta de lucru.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul carții MINTE, CARACTER, PERSONALITATE, în fiecare miercuri la orele 14:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Influențele spirituale și mintea”.
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 16.00. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Imbrăcămintea” din cartea Divina vindecare.
  • Institutul Teologic Adventist cauta un paznic pentru o perioada de timp determinata (pana la anul in luna Iulie). Daca aveti persoane care sunt interesate si pe care le puteti recomanda, va rugam indreptati-le catre Institutul Teologic. Cei interesați pot suna la numărul de 0745.154.100
  • GÂNDURI ALESE

Nimic nu este mai puternic pentru întărirea intelectului ca studierea Scripturilor. Pentru dezvoltarea noastră spirituală nici o altă carte nu este așa de puternică ca să înalţe gândurile și să dea putere facultăţilor intelectuale ca adevărurile vaste și înnobilatoare ale Sfintelor Scripturi. Dacă Cuvântul lui Dumnezeu ar fi studiat așa cum ar trebui să fie, atunci oamenii ar avea vederi atât de largi, caractere atât de nobile și statornice cum rar se văd în zilele noastre. CCH p.90 orig.

Viața este ca mersul pe bicicletă. Ca să-ți păstrezi echilibrul trebuie să rămâi în mișcare”. (Albert Einstein – citate)