Buletinul informativ 8 aprilie 2017

Bea apă din fântâna fericirii
01/04/2017
Acasă la Dumnezeu
07/04/2017
Bea apă din fântâna fericirii
01/04/2017
Acasă la Dumnezeu
07/04/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ 8 aprilie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 20.00 – Serviciu divin – Acasă la Dumnezeu (pastor Dănuț Bărcăcianu)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Luca 23,44-49
Imn de laudă – 121
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Cina Domnului – „S-a sfârșit” – un ocean de semnificații (pastor Gabriel Dincă)
Imn de despărţire – 47
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Studiul doctrinelor biblice
ora 18:00 – Serviciu divin – Școala de Sabat

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 2 – 8 aprilie 2017: Ghioaldă Titu, Ciupercă Narcis Lucian, Popa Ghinita, Stancu Carmen Monica, Ionescu Eugenia, Prună Ana Daniela, Serban Ioana, Vlad Ilie, Chisalita Dimitrie, Olteanu Camelia Tatiana, Mandache Robert, Imireanu Georgeta, Sandu Amelia, Constantin Persidia îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunțuri locale

  1. ALEGERI ÎN BISERICA POPA TATU – În Sabatele din 6 și 13 mai 2017 vor avea loc alegerile slujbașilor din Biserica Popa Tatu pentru următorul mandat de doi ani.
  2. ADUNAREA GENERALĂ ELECTIVĂ A CONFERINȚEI MUNTENIA – va avea loc în data de 23 aprilie 2017, la Institutul Teologic Adventist de la Cernica. Cu aceasta ocazie vor fi examinate rapoartele de activitate ale slujbașilor, la încheiere de mandat; adoptarea direcțiilor de acțiune pentru mandatul următor; numirea slujbașilor însărcinați cu urmărirea acestor direcții; acordarea de scrisori de acreditare celor îndreptățiți; primirea în cadrul conferinței a bisericilor nou-constituite sau adoptarea altor decizii privitoare la acestea; modificarea statutului, când este cazul. Pentru toate acestea suntem invitați să ne rugam ca Dumnezeu să conducă aceasta Adunare Generală Electivă a Conferinței Muntenia.
  3. OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – In cadrul Olimpiadei de cunostinte biblice, urmatorii copii din comunitatea noastra au participat atat la faza locala cat si la cea pe Conferinta: Ancuceanu Beatrice, Ciuperca Diana, Goga Alexandu, Barcacianu Sara, Barcacianu Alexandru, State Liviu, Pascu Filip și Iliescu Rares. Domnul sa-i binecuvinteze mai departe, in intelegerea Cuvantului Sau !
  4. SUSTINEREA GRADINIȚEI – Persoanele care doresc sa directioneze 2% din impozit catre gradinita bisericii Popa Tatu, pot gasi formularul necesar in holul de la iesirea din biserica, il pot completa si lăsa la prezbiterul de serviciu. Multumim celor care l-au completat deja.
  5. ANGAJARE – Gradinita Popa Tatu angajeaza asistenta medicala calificata. Detalii la tel : 0721 096 002.
  6. ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1700. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Lucrarea în cămin” din cartea Divina vindecare.
  7. DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cărții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi la ora 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Mintea și religia”.
  8. PREGĂTIRE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI LA MATEMATICĂ
    În Biserica Popa Tatu are loc programul de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională susținut de elevii claselor a-VIII-a. Pregătirea pentru limba română va fi sus- ținută de profesor Lizica Petre în fiecare duminică de la ora 14:00, iar la matematică de profesor Carmen Pascu de la ora 16:00.