Buletinul informativ 31 decembrie 2016

Slava lui Dumnezeu!
25/12/2016
Anul 2017 şi calauzirea divină
30/12/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ 31 decembrie 2016

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Anul 2017 și călăuzirea divină! (pastor Gabriel Dincă)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Scoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 1100 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ioan 14:27
Imn de laudă –621;
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Dacă dă El pace, voi de ce o tulburați? (pastor Dănuț Bărcăcianu)
Punct muzical
Imn de despărţire – 251
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 Serviciu divin – Serviciu divin – Program special de mulțumire

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 25 – 31 decembrie 2016: Dragusin Marin, Soreanu Doina Adriana, Sandu Cristian, Sutoiu Adrian Marian, Dorobantu Marius, Parlea Liliana Valentina, Voicu Cristian, Coman Daniela, Mercone Aurora, Marian Emanuela Florentina îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunţuri locale

 • Serviciu divin de Anul nou – Sabatul acesta după-amiază, de la ora 17:00, în Biserica noastră va avea loc serviciul divin special, de Anul nou. Ca în fiecare an, va fi o ocazie în care să-I mulțumim Domnului nostru pentru călăuzirea asigurată până acum și să ne încredințăm în mâna Sa pentru anul care ne stă înainte, cu temerile și îngrijorările noastre, cu speranțele și bucuriile noastre, cu întreaga noastră ființă. Cu siguranță, Dumnezeu ne va vorbi prin făgăduințele biblice pe care le vom primi. Fie ca binecuvântarea Sa să ne însoțească pe fiecare dintre noi în acest an, iar răspunsul nostru față de dragostea divină să fie pocăința profundă, credincioșia autentică, experiență care să fie văzută în înmulțirea roadei Duhului Sfânt în viața fiecăruia dintre noi.
 • „Anotimpurile inimii” – În perioada 24 februarie – 11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu va avea loc un program special „Anotimpurile inimii” – o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să ne rugăm ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
 • Anunț – se caută o persoană care să facă contra cost mâncare și curatenie de doua ori pe saptamână unei persoane în vârstă. Cei interesați se pot anunța la sora Rodica Radomir.
 • Cina Domnului – Serviciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 14 ianuarie 2017. Rugăm diaconii de grupe să contacte- ze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
 • Pregătirea locașului de închinare pentru Cina Domnului – Duminică 8 ianua- rie 2017, la ora 8:30 dimineața, suntem așteptați la pregătirea locașului de închinare pentru Cina Domnului.
 • Șansa schimbării…
  • „Lumea, asa cum am creat-o, este un proces al gandirii noastre. Nu o putem schimba fara sa ne schimbam gandirea.” – Albert Einstein
  • „Educatia este cea mai puternica arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela
  • „Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam.” – Barack Obama
  • „Ei spun intotdeauna ca timpul schimba lucururile, dar de fapt tu esti cel care trebuie sa le schimbe” – Andy Warhol