Buletin informativ – 03 februarie 2018

Vindecare pentru suflet
28/01/2018
Schimbarea paradigmei
02/02/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 03 februarie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Schimbarea paradigmei – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Romani 11: 2-4
Imn  de laudă – 516
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Rămășița predicând… rămășiței! – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 421
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – De ce (ar trebui să) iubim stresul? – Robert Ancuceanu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 1-3 februarie 2018: Bălan Constantin, Gusicov Delia Mihaela, Alexandru Teodora Catalina, Dogaru Alexandra Magdalena, Livadariu Ana, Stan Floarea, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • CĂLĂTORIE ÎN VIITOR– Ai obosit căutând împlinirea? Te simți neputincios în fața circumstanțelor vieții? Te temi de ceea ce poate aduce ziua de mâine? Dacă și tu cauți răspunsuri la aceste întrebări, te invităm împreună cu prietenii și cunoștințele tale la programul: „Călătorie în viitor” – o serie de 6 prezentări biblice care vor avea loc în Biserica Popa Tatu, în perioada 10-24 februarie 2018.
   1. În căutarea hărții pierdute – Dănuț Bărcăcianu– sâmbată 10 feb., ora 11
   2. Cine este prietenul meu? – Claudia Enache – sâmbătă 10 feb., ora 17
   3. Apogeul iubirii – Gabriel Dincă – sâmbătă 17 feb., ora 11
   4. Pâinea viitorului – Adrian Dragomir – sâmbătă 17 feb., ora 17
   5. Viitorul – chemare și avertizare – Răzvan Ioachim – sâmbătă 24 feb., ora 11
   6. 19 ore cu viteza luminii – Enache Horia – sâmbătă 24 feb., ora 17
  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Toți copii si tinerii care doresc sa participe la olimpiada de cunostinte biblice, sunt așteptați in Sabatul din 24 februarie, ora 12:15, pentru a sustine testul etapei locale. In vederea pregatirii sunt recomandate cateva resurse valoroase : Aplicația „Teste Biblice” (Android) materialele de la editura Bebe Dream ( gasite la libraria comunității), precum si întrebari, materiale si indrumare oferite de sora Maria Goga.
  • PARABOLE PROFETICE – Biserica Popa Tatu va invita la seminarul biblic Parabole profetice care se va tine in fiecare joi la ora 17:00, în aula 2 a bisericii.
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – A reînceput studiul Evangheliei după Ioan. Cei interesati sunt așteptati cu drag! Pot fi invitați prieteni, cunoștințe sau persoane interesate de cunoașterea și aprofundarea Cuvântului lui Dumnezeu. Studiul are loc în fiecare marți, la ora 15:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu.
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 15:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.
  • SEDINȚĂ DE COMITET – Luni 5 februarie, ora 19:00, membrii comitetului sunt invitati la o sedinta de lucru.
  • LUCRARE PRIN LITERATURĂ – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei doritori de a oferi o carte persoanelor doritoare de a cunoaște pe Dumnezeu pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.