Buletin informativ – 06 ianuarie 2018

Făgăduințe 2017
31/12/2017
Cel mai periculos și totuși…prețios „dar”
05/01/2018
Făgăduințe 2017
31/12/2017
Cel mai periculos și totuși…prețios „dar”
05/01/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 06 ianuarie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Cel mai periculos și totuși…prețios “dar” – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 2 Cor. 3,18
Imn  de laudă – 86
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Etalonul de aur – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire – 360
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Preferi mai abrupt la urcare sau la coborâre? – Horia Enache

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 31 decembrie 2017 – 06 ianuarie 2018: Scalicou Leonora, Craciun Ionut, Ionita Andrei Ionut, Peciu Vasilica, Petcu Adrian George, Radomir Alin Andrei, Tartea Cristina, Visan Dragos Vasile, Corneanu Ioana, Tomescu Stefan, Ghinea Costica, Boeru Mioara, Diaconu Gabriel Dan, Iliuta Nicoleta Carmen, Bratu Veronica, Dadu Fredi , îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • CINA DOMNULUI – Serviciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 13 ianuarie 2018. Rugăm diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Copiii si tinerii care doresc sa participe anul acesta la olimpiada de cunostinte biblice, pot beneficia de materiale ajutatoare in vederea pregatirii. Cei care doresc sunt rugati sa ia legatura cu sora Maria Goga.
  • LUCRARE PRIN LITERATURĂ – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei doritori de a oferi o carte persoanelor interesate de a-L cunoaște pe Dumnezeu, pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.
  • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – în anul misionar 2017 -2018, în România, 7000 de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000! Cei care doresc să fie inul dintre cei 7000 sunt rugați să se anunțe la fr. Marian Corneliu sau la fr. Gabriel Dincă. De asemenea, dacă sunt persoane doritoare de a cunoaște Biblia sau care ar dori să participe la un curs de cunoașterea Bibliei sau care au întrebări legate de Biblie, vă rugăm să ne anunțați.
  • CURSUL DE CITIRE A BIBLIEI – Pe data de 1 februarie 2018 incepe cursul de citire a Bibliei prin corespondenta oferit de Sola Scriptura. Dorinta noastra este sa oferim cat mai multora posibilitatea de a se inscrie, de aceea va invitam pe fiecare sa alegeti cateva persoane din anturajul dvs (colegi, vecini, prieteni, rude neadventiste, etc.) si sa va rugati timp de o luna pentru aceste persoane. La momentul oportun, când Duhul Sfant va va indemna, puteți sa îi invitati sa se inscrie la acest curs de citire a Bibliei, sau sa le oferiti un devotional Sola Scriptura, sau poate o alta carte. De asemenea, puteți sa ii invitati la una din ocaziile organizate de Misiunea Femeii sau poate la concertul organizat de Corul comunitatii.
  • GÂNDURI ALESE…
   „O viaţă trăită în Hristos este o viaţă de pace lăuntrică. Nu va fi extaz sentimental, ci o încredere statornică, plină de pace. Speranţa ta nu se află în tine însuţi; ea este în Hristos. Slăbiciunea ta se uneşte cu puterea Lui, neştiinţa ta cu înţelepciunea Lui, nesiguranţa ta cu puterea Lui dăinuitoare. Astfel, tu nu trebuie să te bizui pe tine însuţi, nu trebuie să îngădui minţii să se ocupe de eul tău, ci să te încrezi în Hristos. Mintea ta să se ocupe de iubirea Lui, de frumuseţea şi desăvârşirea caracterului Său. Hristos în lepădarea Sa de sine, Hristos în umilinţa Sa, Hristos în toată curăţia şi sfinţenia Sa, Hristos în nespus de marea Sa iubire: iată care trebuie să fie subiectul contemplării tale. Numai iubindu-L, imitându-L şi depinzând în totul de El vei putea fi transformat după chipul şi asemănarea Sa.” Calea către Hristos p.70