Buletin informativ – 07 aprilie 2018

Oameni de caracter
31/03/2018
Puterea Speranței
06/04/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 07 aprilie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Puterea speranțeipastor Titi Pârvan

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului
Imn  de laudă – 24
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Un „cântec” de neuitat! – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire – 368
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Ultima slujbă de înviere – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 1 – 7 martie 2018:Dumitrache Roxana Constanta, Onofras Valentina,Ghioalda Titu, Ciuperca Narcis Lucian, Popa Ghinita, Stancu Carmen Monica, Ionescu Eugenia, Pruna AnaDaniela, Serban Ioana, Vlad Ilie, Chisalita Dimitrie, Olteanu Camelia Tatiana, Mandache Robert, ImireanuGeorgeta, Sandu Amalia, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • ANUNT TINERI ȘI COPII – Sabatul viitor de la ora 18:00 tinerii si copiii sunt invitati la in sala mare pt a urma r i un program ce li se adreseaza in mod special. De la ora 19:30,tinerii sunt invitati in aula II, pentru a petrece impreuna un timp de recreere si partasie.
  •  ÎNSCRIERE LA GRĂDINIȚA MICII VALDENZI – Gradinita cu program prelungit „Micii Valdenzi”, face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Relatii la fr Danut Barcacianu sau la tel. 0720 475 471
  • SUSȚINEREA GRĂDINIȚEI – Persoanele care doresc sa directioneze 2% din impozitulpe venit, in contul gradinitei comunitatii noastre, o pot face completand formularul 230, care se gaseste la iesirea din biserica, dupa care sunt rugati sa il lase pastorului sau prezbiterului de serviciu. Multumim celor care anii trecuti au facut lucrul acesta.
  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Felicitari urmatorilor copii care au participat la Olimpiada de cunostinte biblice: Brenescu Luca, Karina Isvan, Mark Isvan, Neacsu Andrei, Pascu Delia, Ciuperca Diana, Gavrila Eduard, Constantinescu Vlad, Iliescu Rares, Barcacianu Alexandru, State Liviu, Ancuceanu Beatrice, Pascu Filip. Fiti binecuvantati!
  • CINA DOMNULUI – În data de 21 aprilie 2018 în biserica Popa Tatu va avea loc Cina Domnului. În acest sens suntem invitați să ne pregătim pentru acest eveniment printr-o profunda cercetare de sine, pocăință, marturisirea pacatelor si rezolvarea tuturor problemelor de natură spirituală. De asemenea, rugăm diaconesele și diaconii să ia legătura cu persoanele care nu pot participa la biserică în vederea pregătirii acestui eveniment.
  •  MULȚUMIRI – Comitetul Bisericii mulțumește tuturor persoanelor care au ajutat la renovarea și înfrumusețarea Bisericii Popa Tatu. Mulțumim persoanelor care au susținut această lucrare cu muncă calificată zi de zi și celor care au susținut financiar realizarea acestei lucrări. La acest moment ar mai fi nevoie de 20 000 lei pentru acoperirea tuturor cheltuielilor. Cei care doresc să participe cu darul lor pentru acoperirea acestor nevoi financiare pot pune în plicul de zecimi și daruri cu specificația: „Pentru renovarea bisericii Popa Tatu”. Dumnezeu să binecuvinteze și să răsplătească jertfele făcute!
  •  TRANSFER DE MEMBRI– Biserica Adventistă Țigănești cere scrisoare de transfer pentru fr. Geantă Vlăduț. (a doua citire)
  •  EXCURSIE MOIECIU– În perioada 18-20 mai 2018, Departamentul Misiunea Femeii organizează o excursie la Moieciu de sus. Cei care doresc să participe pot invita prieteni sau cunoștințe care ar dori să iasă în mijlocul naturii. Cei interesați se pot înscrie la fr. Gabriel Dincă tel. 0740 10 10 50.
  •  SPITALUL ADVENTIST – Astăzi vă rugăm să luați broșuri le de prezentare pentruSpitalul Adventist (1 buc/familie).