Buletin informativ – 08 iulie 2017

Și tu poți fi erou
01/07/2017
Jertfa iertării
07/07/2017
Și tu poți fi erou
01/07/2017
Jertfa iertării
07/07/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 08 iulie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Jertfa iertării – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Efeseni 4:32
Imn  de laudă – 127
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Cina Domnului – Durerea trădării și mângâierea iertării – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 128
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Școala de Sabat

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 2 – 8 iulie 2017: Florea Luminița Mihaela, Sandu Elisabeta, Vicol Ioan Ovidiu, Ioachim Răzvan Serban Constantin, Roșca Aura Florentina, Ion Emilia, Vornic Elena Monica, Sandulescu Cristian Alexandru, Simion Ion, Balan Theodora, Chiritoiu Marioara, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

Anunțuri locale

 • ANGAJARE – Grădinița „Micii Valdenzi” angajează bucătăreasă. Relații la tel: 0720 475 471
 • ANUNȚ TINERET – Dragi tineri, sunteți invitați sâmbătă seară 08.07.2017 în Aula 2, începând cu ora 19.00 la o seară a tinerilor! Veți beneficia de un seminar interesant prezentat de pastorul Dănuț Bărcăcianu, intitulat „Testează-ți visul!”. Nu vor lipsi buna dispoziție, activități interactive și… înghețața. Ne vedem la 7!
 • ANUNȚ DIACONIE – Se cauta persoana (care va fi retribuita) pentru gatit si curatenie, de doua ori pe saptamana (3-4 ore), la un frate varstnic. Relații la sr. Rodica Radomir.
 • CĂSUȚA SPERANȚEI – Centrul de Primire în Regim Gratuit pentru Copii cu Afecțiuni Respiratorii – „Căsuța speranței” este unul dintre proiectele ADRA România în domeniul „Educație și sănătate de bază”, aflându-se în implementare din iunie 2016. Obiectivul proiectului ADRA „Căsuța speranței” este îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor care suferă de diferite afecțiuni respiratorii prin facilitarea accesului și oferirea serviciilor de găzduire gratuită într-un spațiu amenajat în imediata vecinătate a binecunoscutei saline din Slănic, județul Prahova, în acord cu motoul „Schimbă o viață și vei schimba lumea!”.
  Ce oferim și cui? Pentru ca accesul la salina din apropiere să se realizeze mai ușor și pentru a putea beneficia de avantajele unei tratament cu aerosoli, în cadrul centrului „Căsuța speranței” se oferă cazare gratuită în regim de autogospodărire pentru copiii cu vârste cuprinse între 3-15 ani care suferă de afecțiuni respiratorii și însoțitorii lor.
  Când, unde și cum mă înscriu? Capacitatea centrului este de 6 locuri, 3 copii și 3 adulți însoțitori, iar fiecare serie va fi de câte 14 zile. Seriile de cazare se vor desfășura după următorul grafic:
  Seria I: 19 iunie – 2 iulie Seria II: 3 iulie – 16 iulie
  Seria III: 17 iulie – 30 iulie Seria IV: 31 iulie – 13 august
  Seria V: 14 august- 27 august Seria VI: 28 august – 10 septembrie
  Înscrierile se fac prin transmiterea în format electronic a documentelor la adresa de e-mail office@adra.ro, cu cel puțin 7 zile înainte de începerea perioadei pentru care s-a optat, iar răspunsul organizației va fi dat cu aproximativ 5 zile înainte de începerea seriei respective. Primirea beneficiarilor în centru se va face începând cu ziua de luni, ora 12:00 a fiecărei serii, iar eliberarea camerelor se face în ziua de duminică de la finalul fiecărei serii, până la ora 12:00.
  Înscrierile se fac începând cu data de 7 iunie 2017 prin transmiterea în format electronic a documentelor necesare la adresa de e-mail: office@adra.ro.