Buletin informativ – 09 iulie 2016

Școala biblică de vacanță
02/07/2016
Cine ne va desparți de dragostea lui Hristos?
08/07/2016
Afiseaza tot

Buletin informativ – 09 iulie 2016

În amintirea Mea
Domnul nostru zice: Când eşti convins de păcat, adu-ţi aminte că eu am murit pentru tine. Când eşti urmărit, persecutat şi întristat pentru numele Meu şi pentru Evanghelie, adu-ţi aminte de iubirea Mea, atât de mare încât pentru tine Mi-am dat viaţa. Când datoriile îţi par prea aspre şi dureroase şi poverile tale prea grele de purtat, adu-ţi aminte că pentru tine am purtat crucea, dispreţuind ruşinea. Când inima ta se strânge de tema celor ce-i stau în faţă, aminteşte-ţi că Răscumpărătorul tău trăieşte ca să mijlocească pentru tine. Serviciul de împărtăşire arată spre a doua venire a lui Hristos.El a fost destinat să ţină viu în mintea ucenicilor tocmai acest lucru….
Privind la Răscumpărătorul răstignit, noi înţelegem mai bine măreţia şi însemnătatea jertfei adusă de Maiestatea cerului. Planul Mântuirii este slăvit înaintea noastră şi gândul despre Golgota deşteptă în inima noastră emoţii vii şi sfinte. În inimile şi pe buzele noastre vor fi laude pentru Dumnezeu şi pentru Miel; mândria şi adorarea de sine nu pot să crească în sufletul care păstrează o vie amintire a celor petrecute pe Golgota.
Acela care priveşte iubirea inegalabilă a Mântuitorului va fi înălţat în gând, curăţit în inimă şi transformat în caracter. El va merge în lume spre a fi o lumină , pentru a reflecta într-o măsură anumită această iubire tainică. Cu cât contemplăm mai mul crucea lui Hristos, cu atât mai deplin ne vom însuşi vorbirea apostolului, când a zis: „Departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos , prin care lumea este răstignită faţă de mine şi eu faţă de lume !” Gal.6,14 . (HLL, p.615, Ellen White)

 

Vineri seara

ora 20.00 – Serviciu divin – Cine ne va despărți de dragostea lui Hristos? – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00   – Întâlnirea instructorilor  Şcolii de Sabat (Aula 2)

ora 8.30   – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)

ora 9.00  –  Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps 25: 6,7
Imn de laudă – 400 ; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Cina Domnului – În căutarea celei mai prețioase amintiri!
pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 50
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiază

ora 17.00  – Studiul doctrinelor biblice

ora 18.00 – Serviciu divin – Şcoala de sabat

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 3 – 9 iulie 2016: Vicol Ioan Ovidiu, Ioachim Răzvan Serban Constantin, Rosca Aura Florentina, Ion Emilia, Vornic Elena Monica, Săndulescu Cristian Alexandru, Simion Ion, Balan Theodor, Chiritoiu Marioara, Cerchez Olga, Cinciulescu Sevasta, Mortasipu Eugenia, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

NEVOIE URGENTĂ
Departamentul tehnic –
Pentru editarea și transmiterea online a programelor bisericii este nevoie urgentă de un calculator care să poată prelucra și transmite aceste programe. Cerem ajutorul bisericii pentru cumpărarea acestui computer. Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul oferit!
 •  –  Biserica Popa Tatu – cauta intendent. Cei interesati să se anunțe la primul diacon sau prima diaconeasa. tel. 0726.139.776 sau 0745.055.021.
 • –  Transfer – Biserica Adventistă Bellu București – cere scrisoare de transfer pentru sora Berbecaru (Dinu) Daniela. (a doua citire citire)
 • –  Grădinita creștină „Micii Valdenzi” situată în imediata apropiere a Gării de Nord, face inscrieri pentru anul scolar 2016-2017, pentru grupele 3-4 si 5-6 ani. Relații la tel: 0741 170 282 sau 0747 298 383, e-mail miciivaldenzi@yahoo.com sau pe pagina de facebook Micii Valdenzi.
 • –  Biblioteca Grădiniței – persoanele care au carti crestine pentru copii si vor sa le doneze gradinitei bisericii Popa Tatu, sunt rugate sa le aducă la prezbiterul de serviciu. Va multumim!
 • –  Excursie la Sătic – În perioada 3-5 octombrie 2016, Biserica Popa Tatu organizează o excursie la Sătic – Rucăr (Bran). Cazarea si masa costă 55lei/zi. Cei interesati se pot înscrie pana la data de 1.09.2016. Mai multe detalii de la pastorul Gabriel Dinca.
 • –  Admitere 2016 la Scoala postliceala sanitara „Dr. Luca” din Cernica
  În perioada 18 – 25 iulie 2016 Școala postliceală sanitară „Dr. Luca” din Cernica, județul Ilfov, face înscrieri pentru specializarea asistent medical generalist. Înscrierea, interviul și afișarea rezultatelor se vor desfășura după următorul program:
  Înscrieri: 18-25 iulie; Interviu: 26 iulie; Afișarea rezultatelor: 26 iulie
  Menționăm că Școala postliceală sanitară „Dr. Luca” din Cernica este autorizată de stat, iar curriculumul este elaborat de Ministerul Educației și aprobat prin ordinul Ministrului Educației cu numărul 2731/29.1.2007. Diplomele primite la absolvire sunt recunoscute atât în țară cât și în străinătate, inclusiv în statele din UE.
  Tot ce aveți nevoie să știți cu privire la înscriere, forma de învățământ, durata studiilor, le puteți găsi pe site-ul www.institutadventist.ro și la numerele de telefon
  021 369 53 50 sau 0744 157 723.

 

Noi, pastorii bisericii Popa Tatu, suntem aici pentru a vă sluji. Vă rugăm să ne contactați atunci când aveți o problemă, când trebuie să mergeți la spital sau să fiți susținuți în timp de criză.
Noi suntem aici pentru a vă ajuta!