Buletin informativ – 13 ianuarie 2018

Preferi mai abrupt la urcare sau la coborare?
06/01/2018
„Problema” problemelor!
12/01/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 13 ianuarie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – „Problema” problemelor! – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Cina Domnului
Imn  de laudă – 126
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Decizia care ar fi schimbat un destin – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 50
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Școala de Sabat

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 7- 13 ianuarie 2018: Bărcăcianu Paula, Georgescu Adrian Ioan, Tomina Olga, Dadu Gabriel, Ionita Daniel, Knight Simona Mihaela, Gherzan Valeriu, Mihai Maria, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Copiii si tinerii care doresc sa participe anul acesta la olimpiada de cunostinte biblice, pot beneficia de materiale ajutatoare in vederea pregatirii. Cei care doresc sunt rugati sa ia legatura cu sora Maria Goga.
  • TRANSFER – Fratele Mircea Costel Bratosin care este membru al Bisericii Popa Tatu dorește să se transfere la Biserica Adventistă Maranatha Oradea. (A doua citire)
  • LUCRARE PRIN LITERATURĂ – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei doritori de a oferi o carte persoanelor interesate de a-L cunoaște pe Dumnezeu, pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – A reînceput studiul Evangheliei după Ioan. Cei interesati sunt așteptati cu drag! Pot fi invitați prieteni, cunoștințe sau persoane interesate de cunoașterea și aprofundarea Cuvântului lui Dumnezeu. Studiul are loc in fiecare marti, la ora 15:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu.
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul cărții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 15:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Iubirea -un principiu divin și veșnic”.
  • CURSUL DE CITIRE A BIBLIEI – Pe data de 1 februarie 2018 incepe cursul de citire a Bibliei prin corespondenta oferit de Sola Scriptura. Dorinta noastra este sa oferim cat mai multora posibilitatea de a se inscrie, de aceea va invitam pe fiecare sa alegeti cateva persoane din anturajul dvs (colegi, vecini, prieteni, rude neadventiste, etc.) si sa va rugati timp de o luna pentru aceste persoane. La momentul oportun, când Duhul Sfant va va indemna, puteți sa îi invitati sa se inscrie la acest curs de citire a Bibliei, sau sa le oferiti un devotional Sola Scriptura, sau poate o alta carte. De asemenea, puteți sa ii invitati la una din ocaziile organizate de Misiunea Femeii sau poate la concertul organizat de Corul comunitatii.
  • GÂNDURI ALESE…
   „Când păcatul a distrus în om simţul moral, cel greşit nu va mai vedea defectele caracterului său şi nici nu-şi va mai da seama de grozăvia păcatului pe care l-a comis. Dacă păcătosul nu se supune puterii convingătoare a Duhului Sfânt, el rămâne aproape orb faţă de păcatul său. Atunci mărturisirea sa nu este sinceră şi nici serioasă. Pentru fiecare păcat recunoscut el prezintă o scuză, declarând că dacă n-ar fi fost anumite împrejurări, el n-ar fi făcut aceasta sau aceea pentru care este mustrat…. Adevărata mărturisire are totdeauna un caracter deosebit şi recunoaşte păcatul pe nume. Păcatele pot fi de o aşa natură încât trebuiesc mărturisite numai lui Dumnezeu; pot fi din cele ce trebuie să fie mărturisite celor cărora le-am adus vătămare, sau pot avea un caracter public şi deci va trebui să fie mărturisite public. Dar oricum ar fi mărturisirea, ea trebuie să fie categorică, bine definită şi la subiect, recunoscând pe nume păcatele de care cel greşit s-a făcut vinovat.” (Calea către Hristos p.33,34)