Buletin informativ – 13 octombrie 2018

Experiențe TinServ – Casa Pâinii Brăila
06/10/2018
Minunile învierii
12/10/2018
Experiențe TinServ – Casa Pâinii Brăila
06/10/2018
Minunile învierii
12/10/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 13 octombrie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 20.00 – Serviciu divin – Minunile învierii – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Luca 9,51
Imn de laudă 184; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Cina Domnului – Hotărârea Domnului Hristos și hotărârea mea – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 50
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Școala de Sabat

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 7- 13 octombrie 2018: Spulber Venera, Ghiga Mihail Ionel, Koszti Maria, Ionescu Ecaterina, Sandulescu Danusia, Orvas Liviu îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • PROGRAMUL BISERICII – Începând de Sabatul viitor, programul Bisericii va începe vineri seara la ora 19:00. Programul din Sabat dupa-amiază rămâne tot la ora 18:00, până la schimbarea orei pentru programul de iarnă.
  • Maratonul Cărților! Books Challenge 2018 – ed. V. Și anul acesta cititul este la loc de cinste în calendarul Bisericii Popa Tatu, tinerii din biserica noastră fiind provocați să citească o carte pe săptămână, timp de 30 zile. Perioada maratonului: 16 octombrie – 15 noiembrie 2018. În Sabatul din data de 16 noiembrie, orele 19:00 va avea loc un Program Special dedicat acestui eveniment. Premiile vor fi pe măsura efortului depus. Înscrierile se fac on-line pe site-ul www.popatatu.ro în perioada 13-15 octombrie 2018. Informații suplimentare se pot obține de la fr. Octavian Burlan si George Grigore.
  • ȘCOALA DE SABAT COPII – Departamentul Școala de sabat copii împreuna cu clubul de licurici al comunitatii invita toti copiii in Sabat după-amiază, in aula 2, la o punere in scena a episodului Biblic :„David și Goliat”!
  • CLUBUL DE LICURICI – Clubul de Licurici din biserica noastra anunta ca incepand cu acest Sabat, parintii isi pot inscrie copiii atat la activitatile „licu” din anul acesta cat si la „Lecturici”, trimitand un mesaj pe grupul de WhatsApp al clubului. Toti aceia care doresc sa devina membri ai clubului si nu sunt inscrisi pe grupul de WhatsApp sunt rugati sa contacteze coordonatorul de club (sora Luminița Mohora) la nr de tel 0741170 282. Va asteptam cu drag!
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17.00.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate în fiecare joi la orele 17:00.
  • EXCURSIE SĂTIC – În urma solicitărilor din partea doamnelor care au participat la programele „Misiunea femeii”, în perioada 22-24 octombrie 2018, vom avea o excursie la Sătic. Având în vedere că suntem în perioada când se culeg merele, traseul va fi pe ruta Târgoviște. Persoanele interesate pot lua legatura cu pastorul Gabriel Dincă.
  • CONCERT ORGĂ ȘI VIOARĂ – Sâmbătă, 20 octombrie, la ora 18:00, va avea loc în Biserica Adventistă Popa Tatu un concert de orgă și vioară. În În program vor fi lucrări de Johan Sebastian Bach, Paul David German, Alexandre Guilmant, Johann Pachelbel, Enrico Pasini, Paul Richter, Georg Philipp Telemann și Francesco Maria Veracini.
   Organist – Geanina Adina Sălăgean
                                                         Vioară – Lect. univ. dr. Mihail Ghiga
  • Casa ADRA – Ca urmare a demersurilor realizate de ADRA România, cu sprijinul AVON România, în cadrul organizației caritabile înregistrate în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Charities Aid Foundation, a fost aprobată susținerea Centrului de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenţei în Familie – Casa ADRA. Contractul semnat la finalul anului 2017 are o finanțare în valoare de 50.000 lire sterline, finanțare care este acordată pentru o perioadă de 12 luni, începând din luna martie 2018.