Buletin informativ – 16 decembrie 2017

De la consolidarea reformei la hotarul lumii veșnice
09/12/2017
Spre Betleem
16/12/2017
De la consolidarea reformei la hotarul lumii veșnice
09/12/2017
Spre Betleem
16/12/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 16 decembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – „Să nu părăsiți adunarea voastră!” – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Matei 1, 20-25
Imn  de laudă – 109
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Serviciu DivinCorul Bisericii Popa Tatu
Imn de despărţire – 110
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Program muzical – Copiii de la secțiunea Grădiniță

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 10 – 16 decembrie 2017: Marian Corneliu, Stefan Elisabeta, Olari Miriam,
Valcu Elena, Dinca Gabriel, Dinu Mircea, Serban Florentina Ionela, Dorobantu Mioara Ciresica, Marian Gabriel Paul, Nita Constanta, Stoilescu Elena Gabriela, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • CONCERT CORAL ȘI INSTRUMENTAL – Sâmbătă 16 decembrie 2017, ora 11:00, Corul Bisericii Popa Tatu vă invită la programul muzical – Nașterea Domnului Hristos. Corul Bisericii alături de o formație instrumentală și orgă vor interpreta piese de: Mendelssohn Bartholdy, Mircea Diaconescu, Gabriel Uță, J. Martin.
  • PROGRAM MUZICAL – Sâmbătă 16 decembrie 2017, ora 17:00, copiii de la secțiunea Gradiniță vor susține un program special. Suntem invitati să participăm la acest program al copiilor împreună cu cei pe care îi iubim și dorim să fim alaturi de ei în împărăția lui Dumnezeu.
  • MISIUNEA FEMEII – Biserica Adventistă Popa Tatu, vă invită la al treilea seminar medical cu caracter preventiv, care va avea loc duminică 17.12.2017, orele 10-12 a.m., care va fi susținut de domnul Doctor Horia Enache – medic de familie.
   Tema prezentării: Prevenția îmbolnăvirii, prin exercițiu fizic.
   În deschiderea programului orchestra „PRO MUZICA”, dirijată de domnul Ionel Pascu, ne va delecta cu muzica din repertoriul clasic și câteva colinde, iar meditația spirituală ne va introduce în atmosfera de sezon.
   Îndrumare și consultanță juridică se acordă la cerere (înscrieri la tel 0724279191, d-nul Cons. Jr. Aurel Grigore). Vă așteptăm cu drag!
  • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – în anul misionar 2017 -2018, în România, 7000 de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000! Cei care doresc să fie inul dintre cei 7000 sunt rugați să se anunțe la fr. Marian Corneliu sau la fr. Gabriel Dincă. De asemenea, dacă sunt persoane doritoare de a cunoaște Biblia sau care ar dori să participe la un curs de cunoașterea Bibliei sau care au întrebări legate de Biblie, vă rugăm să ne anunțați.
  • CURSUL DE CITIRE A BIBLIEI – Pe data de 1 februarie 2018 incepe cursul de citire a Bibliei prin corespondenta oferit de Sola Scriptura. Dorinta noastra este sa oferim cat mai multora posibilitatea de a se inscrie, de aceea va invitam pe fiecare sa alegeti cateva persoane din anturajul dvs (colegi, vecini, prieteni, rude neadventiste, etc.) si sa va rugati timp de o luna pentru aceste persoane. La momentul oportun, când Duhul Sfant va va indemna, puteți sa îi invitati sa se inscrie la acest curs de citire a Bibliei, sau sa le oferiti un devotional Sola Scriptura, sau poate o alta carte. De asemenea, puteți sa ii invitati la una din ocaziile organizate de Misiunea Femeii sau poate la concertul organizat de Corul comunitatii.
  • LUCRARE PRIN LITERATURĂ – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei doritori de a oferi o carte persoanelor interesate de a-L cunoaște pe Dumnezeu, pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.