Buletin informativ – 16 septembrie 2017

Vocația, misiunea vieții?
09/09/2017
Dumnezeu și dezastrele
15/09/2017
Vocația, misiunea vieții?
09/09/2017
Dumnezeu și dezastrele
15/09/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 16 septembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – pastor Gabriel Ișvan

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Tit 2,11-13
Imn  de laudă – 493
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – În așteptarea celui mai strălucitor eveniment – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire – 844
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Viziunea eficientă a unui tânăr reformator – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 10 – 16 septembrie 2017: Ciocalteanu Aura, Suica Valentina, Ionita Mihaela Nela, Ciobotaru Irina, Diaconu Roxana îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • Convenția națională a Școlii de Sabat – În perioada 27-29 octombrie 2017 va avea loc la Stupini Convenția națională a Școlii de Sabat. Sunt invitați pastori, instructori și lideri care ar putea conduce grupa Școlii de Sabat spre misiune.
  • ANUNȚ – Grădinița Micii Valdenzi, caută profesoară de limba germană pentru colaborare part-time în vederea unui opțional de limba germană de nivel preșcolar. Relații la tel.0720 475 471 sau la fr Dănuț Bărcăcianu.
  • ANGAJARE – Grădinița „Micii Valdenzi” angajează bucătăreasă și asistentă medicală. De asemenea, continuăm înscrierile pentru anul școlar 2017-2018, pentru copii cu vârsta între 2 și 5 ani. Relații la tel. 0720 475 471 sau la fr Dănuț Bărcăcianu.
  • ANUNȚ – Între 25 și 28 septembrie 2017 va avea loc o acțiune de ajutorare a Spitalului pentru bătrânii fără adăpost de la Viziru, Brăila, proiect coordonat de sora Dana Borcea. Este nevoie de câțiva bărbați pricepuți în construcții care să ajute la finalizarea renovării unei noi case în care vor fi îngrijiți bătrânii fără adăpost. Detalii la fr Dănuț Bărcăcianu.
  • Ora de rugăciune a comunităţii Începând de marți 12 septembrie 2017 se reiau întâlnirile de studiu și rugăciune. Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17:00. Pentru următoarea ocazie se va studia „Fals și adevăr în educație” din cartea Divina vindecare.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cărții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi la orele 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Activitatea fizică”.
  • GÂNDURI ALESE… Ocrotiți de amăgire – „Numai aceia care au fost cercetători sârguincioși ai Scripturilor și care au primit dragostea de adevăr vor fi ocrotiți de amăgirea puternică ce ia lumea în stăpânire. Prin mărturia dată de Biblie, aceștia îl vor depista pe amăgitor în prefăcătoria lui. Timpul de încercare va veni peste toți. Prin cernerea ispitei se vor descoperi creștinii adevărați. Sunt copiii lui Dumnezeu atât de solid întemeiați pe Cuvântul Său, încât să nu urmeze dovada dată de simțurile lor? Se vor prinde ei de Biblie și numai de Biblie într-o astfel de criză? Satana îi va împiedica, dacă va putea, să-și asigure pregătirea pentru a rezista în ziua aceea. El va pregăti lucrurile în așa fel, încât să le îngrădească drumul, să-i atragă cu bogății pământești, să-i facă să ducă poveri grele și apăsătoare, pentru ca inimile să le fie supraîmpovărate de grijile vieții acesteia, iar ziua încercării să vină peste ei ca un hoț.” Ellen White, Tragedia Veacurilor, p.625