Buletin informativ 18 februarie 2017

Pescuirea minunată
11/02/2017
Vânătorii de greșeli
17/02/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ 18 februarie 2017

 Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Vânătorii de greşeli (pastor Dănuț Bărcăcianu)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Marcu 5.18-19
Imn  de laudă – 82
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică –  Prețul eliberării Horia Enache
Punct muzical
Imn de despărţire – 201
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 – Serviciu divin Contemporani cu Avraam, Isaac si Iacov (pastor Dănuț Bărcăcianu)


Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 12 -18 februarie 2017: Moț Laurențiu Florentin, Gheciulescu Floarea, Șuică Gabriel, Gogoașe Dumitra, Radomir Lidia, Barzoiu Anica, Artinian Arșaluis Elena, Bostan Dumitru, Bratosin Mircea, Cismaru Zamfira, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunțuri locale

  • „ANOTIMPURILE INIMII” – În perioada 24 februarie-11 martie 2017, în Biserica Popa Tatu  va avea  loc un program special „Anotimpurile inimii” –   o serie de prezentări biblice susținute de pastorul Ioan Câmpian-Tătar. Pentru acest eveniment invităm întreaga Biserică să se roage ca Dumnezeu să pregătească acele inimi care au nevoie mângâierea și binecuvântarea Cerului. Este o frumoasă ocazie de a invita pe cei pe care îi avem apropare de inima noastră.
  • OLIMPIADA Olimpiada de cunostinte biblice, faza locala, se va desfasura pe data de 25 februarie 2017, la biserica. Detalii la sora Maria Goga.
  • Gradinita Micii Valdenzi, angajează asistentă medicală calificată. Detalii la telefon: 0720 475 471
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1600. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Igiena generala” din cartea Divina vindecare.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cartii MINTE, CARACTER, PERSONALITATE, în fiecare miercuri, la orele 16:00. Cei interesati de crestere spirituala si intelectuala sunt invitati la aceseste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Pericole în psihologie”.
  • GÂNDURI ALESE ….Influenţa noastră asupra altora nu depinde atât de mult de ceea ce spunem, cât de ceea ce suntem. Oamenii pot să combată și să desconsidere logica noastră, se pot împotrivi și apelurilor noastre, dar o viaţă plină de iubire dezinteresată este un argument căruia nu i se pot împotrivi. O viaţă în care faptele se potrivesc cu vorbele, caracterizată prin umilinţa lui Hristos, este o putere în lumea aceasta. (HLL 141.6)

    Când ia inima în stăpânire, Duhul lui Dumnezeu transformă viaţa. Gândurile păcătoase sunt înlăturate, faptele rele sunt părăsite, iubirea, umi- linţa și pacea iau locul mâniei, invidiei și certurilor. Bucuria ia locul întristării, iar faţa oglindește lumina cerească. Nimeni nu vede mâna care ridică povara, nimeni nu vede lumina care se coboară de sus. Binecuvântarea vine atunci când sufletul se predă prin credinţă lui Dumnezeu. Apoi, acea putere pe care nici un ochi omenesc nu o poate vedea creează o făptură nouă, după chipul lui Dumnezeu. (HLL 173.1)