Buletin informativ – 23 decembrie 2017

Prevenția îmbolnăvirii, prin exercițiu fizic
17/12/2017
Nașterea Domnului Hristos
22/12/2017
Prevenția îmbolnăvirii, prin exercițiu fizic
17/12/2017
Nașterea Domnului Hristos
22/12/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 23 decembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Magii, oamenii înțelepți! – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Matei 27 : 57-61
Imn  de laudă – 9
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Locuri de care să ne-amintim – Adrian Dragomir
Imn de despărţire – 35
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Amintiri din Bethleem – Orchestra „Pro Muzica”

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 17 – 23 decembrie 2017: Dragomir Adina Daniela, Sindila Burcea Violeta Larisa, Udrea Aurica, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

    • PROGRAM SPECIAL PE 31 DECEMBRIE – În seara zilei de 31 decembrie 2017, la ora 18:00 va fi un program special de laudă, mulțumire și recunoștință pentru călăuzirea și binecuvântările oferite de Dumnezeu de-a lungul acestui an. La încheierea programului vor fi oferite făgăduințe din partea lui Dumnezeu.
    • LUCRARE PRIN LITERATURĂ – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei doritori de a oferi o carte persoanelor interesate de a-L cunoaște pe Dumnezeu, pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.
    • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – în anul misionar 2017 -2018, în România, 7000 de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000! Cei care doresc să fie inul dintre cei 7000 sunt rugați să se anunțe la fr. Marian Corneliu sau la fr. Gabriel Dincă. De asemenea, dacă sunt persoane doritoare de a cunoaște Biblia sau care ar dori să participe la un curs de cunoașterea Bibliei sau care au întrebări legate de Biblie, vă rugăm să ne anunțați.
    • CURSUL DE CITIRE A BIBLIEI – Pe data de 1 februarie 2018 incepe cursul de citire a Bibliei prin corespondenta oferit de Sola Scriptura. Dorinta noastra este sa oferim cat mai multora posibilitatea de a se inscrie, de aceea va invitam pe fiecare sa alegeti cateva persoane din anturajul dvs (colegi, vecini, prieteni, rude neadventiste, etc.) si sa va rugati timp de o luna pentru aceste persoane. La momentul oportun, când Duhul Sfant va va indemna, puteți sa îi invitati sa se inscrie la acest curs de citire a Bibliei, sau sa le oferiti un devotional Sola Scriptura, sau poate o alta carte. De asemenea, puteți sa ii invitati la una din ocaziile organizate de Misiunea Femeii sau poate la concertul organizat de Corul comunitatii.
    • OMUL DIN ARENĂ …– „Important nu e cel ce critică; nici acela care arată cum se împiedică omul puternic sau care spune cum ar putea cel care face un lucru să-l facă mai bine. Lauda i se cuvine celui ce se află în arenă, a cărui față e năclăită de praf, sânge și sudoare; celui care se luptă cu mult curaj; celui care dă greș iar și iar, pentru că nu există efort fără greșeală și neajunsuri; celui care se străduiește să înfăptuiască tot ce trebuie înfăptuit; celui care cunoaște entuziasmul și devotamentul și care se dăruiește unei cauze demne de laudă; celui care, în cele din urmă, cunoaște, în cel mai bun caz, triumful unei mărețe realizări, iar în cel mai rău caz, dacă dă greș, măcar greșește dovedind un curaj fără limite …” 23 aprilie 1910, Sorbona, Theodore Roosevelt