Buletin informativ – 23 septembrie 2017

Viziunea eficientă a unui tânăr reformator
16/09/2017
Isus – darul neașteptat
22/09/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 23 septembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Matei 12,48.50
Imn  de laudă – 567
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Frații… – Răzvan Ioachim
Imn de despărţire – 656
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Extremele credinței – pastor Gabriel Dincă

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 17 – 23 septembrie 2017: Aronescu Odet, Dinu Raluca Liliana, Roman Silviu Paulini, Tanase Mihaela, Draghici Daniel, Oprea Viorel, Cazac Mihai, Blanaru Liviu, Diaconescu Iulia, Mihai Alina îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – În anul misionar 2017 – 2018 7000 de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000!
  • E timpul pentru consacrare – În perioada 7-28 octombrie 2018, te provocăm să experimentezi clipe de neuitat prin meditație și rugăciune aproape de Dumnezeul tău. Pentru fiecare zi, începând de duminică, 8 octombrie, până vineri, 27 octombrie, pastorul Adrian Neagu a pregătit un devoțional care te va îndepărta de agitația acestei lumi și te va apropia de cer. Studiază Cuvântul lui Dumnezeu și roagă-te pentru o altă viață.
  • CINA DOMNULUI – Serviciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 14 octombrie 2017. Rugăm diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul-diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
  • Ora de rugăciune a comunităţii Începând de marți 12 septembrie 2017 se reiau întâlnirile de studiu și rugăciune. Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17:00. Pentru următoarea ocazie se va studia „Cunoașterea primită prin Cuvântul lui Dumnezeu” din cartea Divina vindecare.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cărții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi la orele 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Influențe prenatale”.
  • BURSE DE STUDIU – Încă din 2013, Conferința Muntenia a oferit burse de studii pentru cursurile “PEDAGOGIA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI PRIMAR ŞI PREŞCOLAR”, predate la ITA Cernica. Scopul acestor burse este de a pregăti cadre didactice adventiste pentru a lucra în instituțiile de educație adventiste. Și în acest an, Conferința Muntenia poate oferi 2 burse pentru acest program. Condițiile necesare pentru aplicarea la aceste burse sunt descrise pe site-ul http://www.adventistmuntenia.ro/burse-de-studiu-2017-2018/.
   Persoanele care doresc să acceseze programul de burse al Conferinței Muntenia trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții, descrise pe site-ul amintit. Data limită de înscriere/transmitere a dosarelor este 26 septembrie 2017.
  • ABONAMENTE – Perioada de abonare la Studiile biblice și devoționale se va încheia anul acesta la data de 30 septembrie 2017. Puteți solicita un formular de abonament de la fr. Lili Vladu.