Buletin informativ – 24 februarie 2018

Pâinea viitorului
17/02/2018
Războiul invizibil
23/02/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 24 februarie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Războiul invizibil – pastor Gabriel Dincă

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Apoc. 14:6
Imn  de laudă – 136
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Viitorul – chemare și avertizare – Răzvan Ioachim
Imn de despărţire – 523
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – 19 ore cu viteza luminii – Horia Enache

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 18 -24 februarie 2018: Artinian Arsaluis Elena, Bostan Dumitru, Cismaru Zamfira, Serban Ioan, Ciocarlan Viorica, Enache Mariana, Sindila Dorina, Visinica Denisa, Ancuceanu Viorel Robert, Deaconu Roxana Andreea, Grigore Florentina, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • MISIUNEA FEMEII – Biserica Popa Tatu va invita la seminarul cu tema: „Cum invingem egoismul si individualismul, pentru a nu ajunge in depresie”, sustinut de domnul past. lect. univ. dr. in psihologie Daniel Duță, care va avea loc in data de 25.02.2018, intre orele 10-12. Ca si in ocaziile precedente, nu vor lipsi muzica de suflet, tableta spirituala, indrumarea si consultanta juridica, care se acora la cerere (inscrieri anticipate la tel ; 0724 279 191 d-nul Cons. Jr. Aurel Grigore). Participarea este gratuita. Va asteptam cu drag!
  • ADUNARE DE FAMILIE – În data de 10 martie, la ora 12:00 după terminarea serviciului divin, membrii comunității Popa Tatu sunt invitați la o adunare de familie.
  • OLIMPIADA DE CUNOȘTINȚE BIBLICE – Toți copii si tinerii care doresc sa participe la olimpiada de cunostinte biblice, sunt așteptați in Sabatul din 24 februarie, ora 12:15, pentru a sustine testul etapei locale. In vederea pregatirii sunt recomandate cateva resurse valoroase : Aplicația „Teste Biblice” (Android) materialele de la editura Bebe Dream ( gasite la libraria comunității), precum si întrebari, materiale si indrumare oferite de sora Maria Goga.
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – A reînceput studiul Evangheliei după Ioan. Cei interesati sunt așteptati cu drag! Pot fi invitați prieteni, cunoștințe sau persoane interesate de cunoașterea și aprofundarea Cuvântului lui Dumnezeu. Studiul are loc în fiecare marți, la ora 15:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu.
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 15:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.
  • VINO LA CONFERINTA EUROPEANA DE SĂNĂTATE! În București, în perioada 17-21 aprilie 2018, va avea loc cea de-a doua ediție a Conferinței Europene de Sănătate, organizată de Biserica Adventistă. Conferința va aborda subiecte precum: tratarea obezității sau a diabetului de tip 2, rolul medicinei stilului de viață sănătos în oncologie, tratarea depresiei și anxietății, reversibilitatea avansării demenței, alături de multe alte subiecte de natură medicală și spirituală. Printre vorbitori se numără medici și cercetători de top din Europa și SUA, iar Conferința este dedicată atât profesioniștilor din domeniul medical cât și pastorilor și membrilor care doresc să își slujească comunitatea și sunt interesați de lucrarea medicală.
  • Pentru a comemora aniversarea a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Germania a adoptat declarația „Curajul păcii” publicată în numărul din luna februarie al revistei Adventisten Heute. Prin intermediul declarației, conducerea Bisericii Adventiste din Germania le recomandă credincioșilor adventiști să nu participe, direct sau indirect, la războaie.