Buletin informativ – 24 martie 2018

Buletin informativ – 17 martie 2018
16/03/2018
Misionar fară voie?
23/03/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 24 martie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – Misionar fără voie? – Octavian Burlan

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului
Imn  de laudă – 91
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – „Căsătorit și… îndrăgostit de altcineva” – pastor Felix Mușat
Imn de despărţire – 346
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – Programul Companionilor

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 18 -24 martie 2018: Manciu Victoria Elena Laura, Dirmina Elena, Florescu Valentin, Preda Gabriela, Dumitru Samuel, Diaconu Cornel, Gheonea Sorin Dumitru, Raducan Ioana, Birzu Florica, Roman Gheorghe, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • MULȚUMIRI – Comitetul Bisericii mulțumește tuturor persoanelor care au ajutat la renovarea și înfrumusețarea Bisericii Popa Tatu. Mulțumim tuturor celor care, zi de zi, au susținut această lucrare cu muncă calificată și celor care au susținut financiar realizarea acestei lucrări. La acest moment ar mai fi nevoie de 20 000 lei pentru acoperirea tuturor cheltuielilor. Cei care doresc să participe cu darul lor pentru acoperirea acestor nevoi financiare pot pune în plicul de zecimi și daruri cu specificația: pentru renovarea bisericii Popa Tatu. Dumnezeu să binecuvinteze și să răsplătească jertfele făcute!
  • ANUNT TINERET – Dragi tineri, vă invităm Sabatul acesta la un nou Sabat de tineret. Sâmbătă dimineața îl vom avea în mijlocul nostru pe pastorul Felix Mușat, iar după-amiază este pregătit Programul Companionilor. Vă așteptăm cu drag!
  • ADUNARE DE FAMILIE – Datorită lucrărilor de renovare a bisericii, întâlnirea de familie din data de 10 martie s-a reprogramat pe data de 31 martie 2018, la ora 12:00, după terminarea serviciului divin. Membrii comunității Popa Tatu sunt invitați la această adunare de familie.
  • CINA DOMNULUI – În data de 21 aprilie 2018 în biserica Popa Tatu va avea loc Cina Domnului. În acest sens suntem invitați să ne pregătim pentru acest eveniment printr-o profundă cercetare de sine, pocăință, mărturisirea păcatelor și rezolvarea tuturor problemelor de natură spirituală. De asemenea, rugăm diaconesele și diaconii să ia legătura cu persoanele care nu pot participa la biserică în vederea pregătirii acestui eveniment.
  • PREGĂTIRE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI LA MATEMATICĂ – Începând din data de 18 martie 2018, la Biserica Popa Tatu are loc programul de pregătire la limba și literatura română și la matematică pentru examenul de Evaluare Natională, susținut de elevii claselor a-VIII-a. Pregătirea pentru matematică va fi susținută de profesor Carmen Pascu de la ora 11:00, iar la limba română pregatirea va fi susținută de profesor Lizica Petre de la ora 13:00.
  • MISIUNEA FEMEII – Biserica Popa Tatu va invita la seminarul cu tema: „Depresia – strigătul sufletului”, care va avea loc duminică, 25.03.2018, între orele 10 – 12 a.m. și va fi sustinut de doamna Laura Fierbinteanu – psiholog clinician, psihoterapeut. Ca și în ocaziile precedente, nu vor lipsi: muzica de suflet, tableta spirituală, îndrumarea și consultanța juridică, care se acordă la cerere (inscrieri anticipate la tel ; 0724 279 191 d-nul Cons. Jr. Aurel Grigore). Vă asteptam cu drag!
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – În fiecare marti, la ora 15:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu, suntem invitați la ora de studiu și rugăciune a bisericii.
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 15:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.
  • TRANSFER DE MEMBRI – Biserica Adventistă Speranța Târgoviște cere scrisoare de transfer pentru familia Raluca și Ovidiu Dinu. (prima citire)