Buletin informativ – 28 aprilie 2018

Bucuria de a trăi
22/04/2018
Timpul din fața noastră
27/04/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 28 aprilie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Timpul din fața noastră – pastor Teofil Petre

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 2 Cronici 7:14
Imn  de laudă – 623
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Dacă poporul Meu se va ruga! – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 188
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Alarma sufletului! – pastor Gabriel Dincă

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 22-28 aprilie 2018: Popa Gherghina, Voicu Georgina, Scutaru Petra, Grosu Ion, Ionescu Elisabeta, Ioniță Liliana Violeta, Tache Mihaela Daniela, Dane Sefora, Mohora Ioan, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • VIAȚA ÎN IMAGINI – În perioada 5-12 mai 2018 in Biserica adventista Popa Tatu va avea loc seria de prezentari si seminarii de familie „Viata in imagini”. Proiectul se adreseaza atat membrilor bisericii cat si vizitatorilor. Din program:
   • Vineri seara 4 mai, ora 20.00- Danut Barcacianu
   Cea mai puternica identitate
   • Sambata Dimineata 5 mai, ora 11.00 – Dorian Gavrila
   Ce poti face pe pamant, nu lasa pentru in cer
   • Sambata dupa amiaza 5 mai, ora 18.00 – Robert Ancuceanu
   Doza face otrava? Parinti, copii si (in)cultura digitala
   • Sambata dimineata 12 mai, ora 11.00 – Cristi Sava
   Cu durere vei creste copiii. Blestemul nerostit din Eden
   • Sambata dupa amiaza 12 mai, ora 18.00 – Gabriel Dincă
   Când să spui Da, cum să spui NU? – Limitele și familia ta
  • ÎNSCRIERE LA GRĂDINIȚA MICII VALDENZI – Gradinita cu program prelungit Micii Valdenzi face inscrieri pentru anul scolar 2018-2019. Relatii la fr Danut Barcacianu sau la tel. 0720 475 471
  • STUDIUL EVANGHELIEI DUPĂ IOAN – În fiecare marti, la ora 16:00, în aula 2 a bisericii Popa Tatu suntem invitați la studiul Evangheliei după Ioan. Pot fi invitați prieteni, cunoștințe sau persoane interesate de cunoașterea și aprofundarea Cuvântului lui Dumnezeu. Vă așteptăm cu drag!
  • MINTE, CARACTER, PERSONALITATE – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi, la ora 16:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.
  • CARTEA ANULUI 2018 : PUTEREA SPERANȚEI – Ca adventișiti de ziua a șaptea vorbim deseori despre speranță și încercăm să arătăm altora ce înseamnă s-o trăiești. Cu toate acestea, nici noi nu suntem scutiți de nori sau furtuni pe drumul vieții. Iată de ce avem nevoie să redescoperim speranța zilnic, mai ales atunci când ne luptăm cu stresul, anxietatea, depresia sau vinovăția. Și oamenii de lângă noi au mare nevoie să cunoască această veste bună, să experimenteze puterea speranței și să aștepte împlinirea ei. „Puterea Speranței” este cartea anului la Editura Viață și Sănătate, ceea ce înseamnă că este o carte misionară. Comand-o, citește-o și dăruiește-o cuiva care trece prin momente dificile. S-ar putea ca gestul tău să conteze, mai mult decat iți poți imagina. Succes!