Buletin informativ – 29 decembrie 2018

Isus, un Dumnezeu al sărbătorilor
22/12/2018
Nevoia de liniște
28/12/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 29 decembrie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 19.00 – Serviciu divin – pastor Gheorghe Modoran

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Eclesiastul 3:14
Imn de laudă 566; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Cuvântarea Eclesiastului… de Anul Nou! – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire 559
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – Serviciu divin – „Iată, Eu fac toate lucrurile noi!” – pastor Gabriel Dincă

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 22-29 decembrie 2018: Percu Gheorghe, Dragusin Marin, Soreanu Doina Adriana, Sandu Cristian, Sutoiu Adrian Marian, Dorobantu Marius, Perlea Liliana Valentina, Voicu Cristian, Coman Daniela, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • PROGRAM SPECIAL PE 31 DECEMBRIE – În seara zilei de 31 decembrie 2018, de la ora 18:00 va fi un program special de laudă, mulțumire și recunoștință pentru călăuzirea și binecuvântările oferite de Dumnezeu de-a lungul acestui an. La încheierea programului vor fi oferite făgăduințe din partea lui Dumnezeu.
  • LUCRARE PRIN LITERATURA – Fiecare ucenic al lui Isus este chemat să mărturisească despre Evanghelia lui Dumnezeu. Cei care doresc să ofere o carte persoanelor interesate de a-L cunoaște mai mult pe Dumnezeu, pot primi cărți de la fr. Marian Corneliu.
  • GÂNDURI PENTRU ANUL NOU
   Anul 2018 aproape a trecut şi ne aflăm în pragul anului 2019. Când ascultăm ştirile din lume, vedem că profeţiile biblice se împlinesc cu grăbire sub ochii noştri. Violenţa, cruzimea, imoralitatea şi necredinţa afectează o mare parte din populaţia lumii. Cum rămâne cu starea noastră spirituală, ca biserică? Să ne amintim că spiritualitatea bisericii noastre depinde de starea membrilor şi familiilor care o compun.
   Folosirea tehnologiei moderne, care ar trebui să fie doar un instrument puternic pentru răspândirea evangheliei, în multe cazuri, ia locul studiului Bibliei. Care este rezultatul practic? Indiferenţa cu privire la adevărurile vitale, atât de necesare pentru mântuirea noastră veşnică.
   Cum rămâne cu altarul familial? Îl căutăm noi pe Domnul ca familii individuale, împreună cu cei dragi dimineaţa şi seara? Vorbim noi cu copiii noştri despre Isus şi mântuirea Lui fără plată?
   Stimate surori și iubiţi fraţi din biserica Popa Tatu, acum când încheiem acest an şi începem un altul, să-L căutăm pe Domnul cu mai mare seriozitate! Să ne luăm timp spre a ne ruga şi a studia Biblia în mod individual şi cu familia noastră. Prin harul minunat al lui Dumnezeu, să facem din Sabat cea mai plăcută zi a săptămânii şi să ne luăm mai mult timp pentru a-L cunoaşte prin experienţă personală.
   Să luăm parte activă în proiectele misionare ale bisericii, rugându-ne şi vorbind despre Mântuitorul nostru drag atât colegilor, prietenilor, vecinilor, dar mai ales acelora care sunt apropiați de sufletul nostru. Și, mai presus de toate, să dăm un exemplu sănătos copiilor noştri. Să predicăm, în special, prin viaţa noastră practică! Să ne apropiem din ce în ce mai mult de Domnul, care vine în curând să ne ia acasă!
   • Învață din ziua de ieri, trăiește pentru ziua de azi, speră pentru ziua de mâine. – Albert Einstein
   • Fii întotdeauna în război cu viciile tale, în relații pașnice cu vecinii tăi, și fă în așa fel ca fiecare an nou să te găsească un om mai bun. – Benjamin Franklin
   • Ceea ce numim început este de obicei sfârşit. Şi ceea ce este sfârşit este de fapt început. Sfârşitul este acolo unde începem. – T.S.Eliot