Buletin informativ – 29 septembrie 2018

Identitatea – o alegere
22/09/2018
Rugăciunea de examinare
28/09/2018
Afiseaza tot

Buletin informativ – 29 septembrie 2018

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Rugăciunea de examinare – pastor Gabriel Dincă 

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Coloseni 1,16-17
Imn de laudă 26; Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Viața, nebănuitul efect al unei cauze primare – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 458
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Program de tineret

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 23-29 septembrie 2018: Blanaru Liviu, Diaconescu Iulia, Mihai Alina, Necula Victorita, Sava Cristina Nicoleta, Andrei Sorin Alexandru, Stan Elisabeta, Zestroiu Iulia, Georgescu Domnica, Mohora Luminița Emilia, Vujdeu Antonia, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • SĂPTĂMÂNA DE CONSACRARE PENTRU MISIUNE, 6-13 OCTOMBRIE
   Ca în fiecare toamnă, începem acest nou an misionar cu o „Săptămână de consacrare” – un timp special, dedicat introspecției, meditației, rugăciunii și planificării într-un domeniu care ne definește credința personală și colectivă: misiunea.
   Pentru anul acesta suntem invitați ca fiecare familie să-și ia timp în fiecare seară să stea de vorbă cu Dumnezeu și unii cu alții. Un timp în care să ne împărtășim bucuriile, dar și frământările și preocupările, un timp în care să cerem lui Dumnezeu ajutor pentru o experiență mai frumoasă a vieții de credință și a misiunii noastre.
   În acest sens, în acest Sabat, după încheierea serviciului divin de la prânz, fiecare familie va primi materialul pregătit pentru aceste ocazii – Aceasta este misiunea mea.
   Există și posibilitatea ca mai multe familii să se întâlnească într-o seară sau mai multe pentru acest timp de rugăciune și părtășie. Pentru această variantă, familia care dorește să fie gazda unei astfel de ocazii va invita alte familii sau persoane care doresc să fie alături de ei la momentele de rugăciune.
   Vineri seara, pe 12 octombrie, am dori ca la Biserică să avem un timp de închinare și împărtășirea de experiențe din timpul săptămânii de consacrare.
  • CINA DOMNULUI , 13 OCTOMBRIE – Săptămâna de consacrare se va încheia cu Cina Domnului. Pentru acest eveniment important invităm surorile diaconese și frații diaconi să anunțe persoanele care nu pot participa la biserică să se pregătească pentru acest eveniment spiritual. Acolo unde este posibil, ar fi frumos dacă am putea fi alături de persoanele care nu pot veni la biserică pentru a fi cu ei în timpul săptămânii de consacrare.
  • TIMP DE RUGĂCIUNE PENTRU COMITET – Membrii comitetului bisericii sunt invitați la un timp de meditație și rugăciune luni, 1 octombrie, ora 19:00.
  • ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17.00.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate în fiecare joi la orele 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale.
  • TINSERV – Sabatul viitor, în cadrul programului de la ora 18:00, va fi prezentată experiența Tin Serv de la centrul de îngrijire a persoanelor fără adăpost, Casa Pâinii, Brăila
  • AJUTOR PENTRU BISERICA BRAGADIRU – În această vară Biserica Bragadiru a început construirea unor săli anexe pentru Școala de Sabat copii. Pentru a reuși ca această nouă construcție să fie acoperită până în iarnă, se cere ajutorul Bisericii Popa Tatu. Cei care pot răspunde acestui strigăt de ajutor sunt rugați să pună darul lor în plicul pentru zecimi și daruri cu specificația: pentru construcție Bragadiru. Mulțumim pentru susținere!
  • EXCURSIE SĂTIC – În urma solicitărilor din partea doamnelor care au participat la programele „Misiunea femeii”, în perioada 22-24 octombrie 2018, vom avea o excursie la Sătic. Având în vedere că suntem în perioada când se culeg merele, traseul va fi pe ruta Târgoviște. Persoanele interesate pot lua legatura cu pastorul Gabriel Dincă.