Buletin informativ – 30 septembrie 2017

Extremele credinței
23/09/2017
Planul “misogin” al lui Dumnezeu de salvare a familiei
29/09/2017
Extremele credinței
23/09/2017
Planul “misogin” al lui Dumnezeu de salvare a familiei
29/09/2017
Afiseaza tot

Buletin informativ – 30 septembrie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – Planul „misogin” al lui Dumnezeu de salvare a familiei – Cristinel Sava

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Romani 14,7
Imn  de laudă – 58
Rugăciune Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Slujind asemenea lui Hristos! – pastor Dănuț Bărcăcianu
Imn de despărţire – 427
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – Părinți…cuminți – Dorian Gavrilă

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 24 – 30 septembrie 2017: Necula Victorita, Sava Cristina Nicoleta, Andrei Sorin Alexandru, Stan Elisabeta, Zestroiu Iulia, Georgescu Domnica, Mohora Luminita Emilia, Vujdeu Antonia, Bounegru Daniel Levi, Mortasipu Tabita Mary, Niculita Sergiu, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • E TIMPUL să fii unul dintre cei 7000 – În anul misionar 2017 – 2018 7000 de persoane sunt chemate să susțină un seminar biblic. Fii unul dintre cei 7000!
  • E timpul pentru consacrare – În perioada 7-28 octombrie 2018, te provocăm să experimentezi clipe de neuitat prin meditație și rugăciune aproape de Dumnezeul tău. Pentru fiecare zi, începând de duminică, 8 octombrie, până vineri, 27 octombrie, pastorul Adrian Neagu a pregătit un devoțional care te va îndepărta de agitația acestei lumi și te va apropia de cer. Studiază Cuvântul lui Dumnezeu și roagă-te pentru o altă viață.
  • CINA DOMNULUI – Serviciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 14 octombrie 2017. Rugăm diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul-diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
  • Maratonul Cărților! Books Challenge 2017 – ed. IV. Și anul acesta cititul este la loc de cinste în calendarul Bisericii Popa Tatu, tinerii din biserica noastră fiind provocați să citească o carte pe săptămână, timp de 30 zile. Perioada maratonului: 09 octombrie – 08 noiembrie 2017. În Sabatul de tineret din data de 10 noiembrie, orele 19:00 va avea loc un Program Special dedicat acestui eveniment. Premiile vor fi pe măsura efortului depus. Înscrierile se fac on-line pe site-ul www.popatatu.ro în perioada 01 – 08 octombrie 2017. Informații suplimentare se pot obține de la fr. Octavian Burlan si George Grigore.
  • Ora de rugăciune a comunităţii Începând de marți 12 septembrie 2017 se reiau întâlnirile de studiu și rugăciune. Vă invităm să participaţi la grupa de studiu şi rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 17:00. Pentru următoarea ocazie se va studia „Ajutor în viețuirea zilnică” din cartea Divina vindecare.
  • DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul cărții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi la orele 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Influențe prenatale”.
  • Olimpiada de cunoștințe Biblice – Bibliografia pentru olimpiada de cunostinte biblice 2017-2018 poate fi consultata la avizierul din curtea bisericii.
  • Licurici – În acest Sabat după-amiază la ora 18:00 va avea loc deschiderea anului de licurici, în aula 2.
  • GÂNDURI ALESE… Planul lui Dumnezeu cu Biserica Sa – Biserica este instrumentul ales de Dumnezeu pentru mântuirea oamenilor. Ea a fost organizată pentru slujire, iar misiunea ei este aceea de a duce lumii Evanghelia. De la început, planul lui Dumnezeu a fost acela ca, prin biserica Sa, să descopere lumii plinătatea şi desăvârşirea Lui. Membrii bisericii, aceia pe care i-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată, au datoria să facă cunoscut mărirea Sa. Biserica este depozitara bogăţiilor harului lui Hristos; şi, prin biserică, se va descoperi, în cele din urmă, chiar domniile şi „stăpânirile din locurile cereşti”, ultima şi deplina desfăşurare a iubirii lui Dumnezeu. (Efeseni 3, 10.)