Buletinul informativ – 06 mai 2023

Cu ochii spre Cer, cu picioarele pe pământ!
29/04/2023
Odihna lui Dumnezeu și calea spre aceasta
05/05/2023
Cu ochii spre Cer, cu picioarele pe pământ!
29/04/2023
Odihna lui Dumnezeu și calea spre aceasta
05/05/2023
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 06 mai 2023

Programul bisericii în această săptămână

Vineri seara

20:00 –  Odihna lui Dumnezeu și calea spre aceasta – Paul Mortasipu

 

Sâmbătă dimineața

09:00 – Momente de rugăciune- Corina Matei

09:30 – Școala de Sabat – „Ceasul judecății Lui” – studiu biblic pe grupe

11:00 – De ce venim la Biserică? – prezintă: prof. univ. dr. Dumitru Bortun si conf. univ. dr. Corina Matei

 

Sâmbătă după-amiaza

18:00 – Concert susținut de corul “The Royal Singers”

 

 

Alte activități

Vineri

18:45 – repetiție de cor – Sala mare
19:00 – repetiție orchestră copii – aula 2

Sâmbătă

08.30 – ora instructorilor Școlii de Sabat
09:30 – Școala de Sabat, prieteni de adevăr – coord. Adrian Dragomir – Garderobă
12:15 – repetitie corul comunității – Sala mare
17:00 – 19:00 – Pregătire pentru botez tineri – pastor Liviu Dumitrașcu

 

Anunțuri

• Vineri seara, soarele apune la ora 20:24;

• Invitații din Sabatul acesta:
Conf. univ. dr. Corina Matei. A absolvit Facultatea de Filosofie a Universității din București în anul 1995, a urmat un masterat în Filosofie morală și politică, apoi am obținut un doctorat în Filosofie, cu o temă interdisciplinară privind teorii ale simbolului în antropologia culturală și în psihanaliză. Lucrează în învățământul superior din 1996. Dintre lucrările publicate: Ordinea și dezordinea simbolurilor, Tritonic, București, 2014 (reeditată); Morală, educație, comunicare în era focului rece, 2015, aceeași editură. Scrie articole de mare interes pentru revista Semnele timpului și a prezentat emisiunea Convorbiri de seară, la Speranța TV. A primit botezul în râul Iordan în anul 2017, alături de soțul său, dl Dumitru Borțun.

Dumitru Borţun. Este doctor în filosofie şi profesor universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti – SNSPA. În 2009, Alianța Națională a Organizaţiilor Studenţilor din România – ANSOC l-a premiat cu titlul de Profesor Bologna, acordat profesorilor care „sunt apreciaţi de studenţi, aduc plus de valoare educaţiei din România şi sunt modele pentru studenţi”. În 2015 a primit tilul de „Personalitatea anului 2015”, acordat de Revista Legal Point pentru „promovarea valorilor morale în tehnicile de comunicare”, iar în 2017, Diploma de Excelenţă „Integritate, Bună Guvernanţă şi Responsabilitate Socială”, acordată de Eurolink – Casa Europei. În 2021, Președintele României, Klaus Iohannis, i-a acordat Ordinul „Meritul Cultural” în grad de „Cavaler”, categoria Cercetare științifică, „în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută de-a lungul întregii activități la promovarea culturii și a identității naționale românești”.
A publicat peste 160 de studii, eseuri, articole şi interviuri în volume colective, publicaţii de specialitate şi reviste de cultură. Este membru al bisericii adventiste din anul 2017 când, alături de soția dumnealui, a primit botezul în râul Iordan.

Corul The Royal Singers s-a înființat în martie 2012 astfel că, anul acesta a atins a 11-a bornă a existenței sale, o existență care a fost motivată de dorința membrilor acestui cor de a aduce închinare Regelui nostru prin muzică. Corul de camera The Royal Singers își propune să răspândească un mesaj nobil prin bogăția și profunzimea repertoriului coral religios și stilul muzical plin de diversitate, caracterizat prin rigurozitate și profesionalism. În prezent, corul The Royal Singers numără 25 de membri.
Dirijor: Albert Mădălin Codreanu
Pianist: Larisa Scumpu

• Recomandări și măsuri profilactice: având în vedere că nu toate virozele respiratorii au periodicitate sezonieră (nu “dispar” în perioada călduroasă), vă rugăm să adoptați o atitudine responsabilă: cei cu simptome recente de răceală să nu intre în colectivitate (1-5 zile) iar cei cu simptome mai vechi de 5 zile să poarte mască (corect) în colectivitate.

• În fiecare săptămână vă invităm să luați parte la momentele de rugăciune: sâmbătă dimineața de la ora 9:00 la biserică și miercuri seara la ora 19:00 online (Zoom).

• Următorul botez în comunitatea noastră va fi pe data de 10 iunie.

• Rugăm coordonatorii de proiecte/activități să rezerve din timp aula/camera solicitată, la fratele prim-diacon – Mihai Niță.
Tel. 0722193095

• Dacă nu sunteți implicat în niciun proiect la nivel personal sau în cadrul școlii de Sabat, vă recomandăm să consultați lista cu cele 100 de proiecte propuse de biserica noastră și să alegeți proiectul care vi se potrivește cel mai bine: www.popatatu.ro/popa-tatu-100/

• Prezbiterul de serviciu în această lună este fratele Horia Enache (0765272341)

 

 

Aniversații bisericii noastre (07 mai– 13 mai)

• Eraleea Patranoiu
• Cristina Draghici
• Loida Panteru
• Ana Apostu
• Daniela Radulesu
• Emil Tache
• Catalin Barbulescu

Ochii Domnului sunt peste cei fără prihană și urechile Lui iau aminte la strigătele lor. (Psalmii 34:15)