Buletinul informativ – 11 februarie 2023

Q&A – cu Lucian Cristescu
04/02/2023
Ezechiel (44) – Templul perfect
10/02/2023
Q&A – cu Lucian Cristescu
04/02/2023
Ezechiel (44) – Templul perfect
10/02/2023
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 11 februarie 2023

Programul bisericii în această săptămână

Vineri seara

19:00 – Templul perfect – Ezechiel – pastor Liviu Dumitrașcu

Sâmbătă dimineața

08:30 – Ora instructorilor Școlii de Sabat

9:00 – Momente de rugăciune – Arme ale neprihănirii – pastor Gabriel Iarca

09:30 – Școala de Sabat – Strângerea de comori în Cer- studiu biblic pe grupe

11:00 – Uriașul din tine – pastor Gabriel Iarca

13:30 – Serviciu divin pentru botez – International Adventist Church – for Bucharest’s english community

 

Sâmbătă după-amiaza

17:00 – Teologie și închinare (partea a II-a) – pastor Mihai Brașov

 

 

Alte activități

Vineri seara
ora 19:00 – repetiție orchestră copii – Aula II.
ora 20.00 – repetiție de cor, Sala mare

 

 

Anunțuri

• Vineri seara, soarele apune la ora 17.37;

• Desi numărul cazurilor de viroze respiratorii este în scădere netă, față de săptămânile anterioare, vă rugăm să păstrați o atitudine responsabilă la intrarea în colectivitate: persoanele cu simptome debutate recent (1-3 zile) sunt rugate insistent să evite intrarea în colectivitate (servicii divine publice), iar cele care au avut de curând simptome (4-7 zile) să poarte (corect) masca în public, pentru a reduce riscul transmiterii.

• Departamentul Școala de Sabat vă invită să completați un chestionar cu cateva întrebări având ca obiectiv culegerea de sugestii din partea dumneavoastră privind organizarea programului de studiu și al proiectelor la nivel de grupă. Aveți posibilitatea să-l completați în format fizic la biserică sau online, vezi link: https://forms.gle/1tMNCwFamY8y1BSs6

Termen limită pentru chestionarul online: 15 februarie 2023. Mulțumim pentru sugestiile transmise!

• Invitatul din acest Sabat este fratele Gabriel Iarca. A absolvit facultatea de Finanțe – Bănci și Teologia Pastorală la Institutul Teologic Adventist. În calitate de coordonator al programului Companioni, pentru Conferința Muntenia, a organizat o mulțime de evenimente, festivaluri și tabere, acestea fiind apreciate de către beneficiari mai ales din punct de vedere al creativității. A înființat Asociația Respiro organizând proiecte în multe școli din Conferința Muntenia. În slujirea pastorală, a schimbat viețile multor tineri pentru Veșnicie. Are o familie deosebită, binecuvântată din plin de Dumnezeu cu doi copii minunați, Alfred și Azaria. Fratele Gabriel Iarca este pastor în Comunitatea Brâncoveanu, București și profesor la Liceul Teologic Adventist.

• În atenția părintilor! Pentru a folosi timpul de închinare eficient, invităm copiii să vină pe primul rând de la începutul programului din sabat dimineața (ora 11:00), pentru povestirea copiilor. Povestirea din acesta Sabat este prezentată de Cristina Roșu.

• Orchestra de copii a bisericii Popa Tatu a participat, în data de 08.02.2023 la un concurs organizat de Școala de muzică și arte plastice nr. 4 din București, unde au primit Locul I. Aprecieri copiilor, părinților și nu în ultimul rând dirijorului (fr. Ionel Pascu) și echipei care îi coordonează!

• Proiect: În data de 25 februarie, ora 17:00, exploratorii din comunitatea noastră vor prezenta proiectul 100 de tone de alimente pentru cea mai săracă țară din lume. Vă invităm să participați la programul exploratorilor implicându-vă în derularea acestui proiect.

• În această toamnă, Conferința Muntenia a cumpărat un teren în localitatea Dragoslavele, M-ții Leaota. Este o zonă deosebit de frumoasă. Din această vară se vor organiza taberele la corturi pentru exploratori. Pentru aceasta, avem câteva lucrări de pregătit astfel încât taberele să se organizeze în siguranță: construcția unui gard de protecție (730 ml), amenajarea unui grup de toalete și dușuri împreună cu fosa septică, renovarea anexei gospodărești pentru pregătirea hranei și depozitarea echipamentelor în siguranță, panouri fotovoltaice, sistem de supraveghere. Avem nevoie de susținerea dumneavoastră, a părinților, bunicilor și a tuturor celor care au pe suflet lucrarea cu copiii!
Concret, avem posibilitatea să susținem amenajarea locației în două variante:
Varianta I: Specificați pe plic suma destinată proiectului: Centrul Explo Dragoslavele
Varianta II: Cont IBAN: RO28 BREL 0005 5260 8656 0100 (REVOLUT), nume: Pascu Ovidiu

• În fiecare săptămână vă invităm să luați parte la momentele de rugăciune: sâmbătă dimineața de la ora 9:00 la biserică și miercuri seara la ora 19:00 online (Zoom).

• Să ne rugăm pentru Convoiul organizat de ADRA România care pleacă în această seară! Dumnezeu să îi însoțească, să ajungă cu bine la cei ce au nevoie atât de mult de ajutor și de speranță!

• Prezbiterul de serviciu în această lună este fratele OVIDIU PASCU (tel. 0744 776 731)

 

Aniversații bisericii noastre ( 12 – 18 februarie)

• Gabriel Suica
• Lidia Radomir
• Anica Barzoiu
• Zamfira Cismaru
• Dumitru Bostan
• Arsaluis Elena Artinian

Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de niciun bine pe cei ce duc o viață fără prihană. (Psalmii 84:11)