Buletinul informativ 11 noiembrie 2016

Spiritul profetic
05/11/2016
Cum să străluceşti în întuneric? – Noe
11/11/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ 11 noiembrie 2016

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Cum să strălucești în întuneric! – NOE (pastor Gabriel Dincă)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Scoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Numeri 14: 24
Imn de laudă – 6
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Punct muzical
Predică – Mântuirea între mijlocire și negociere! (pastor Danut Barcacianu)
Punct muzical
Imn de despărţire – 646
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 17:00 Serviciu divin – Copiii predicatori

Săptămâna care a trecut
Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 5-11 noiembrie 2016: Diaconescu Iancu, Rădănescu Elena, Alexandru Marius Claudiu, Bordas-Mohorea Alina, Ghisoiu Mioara, Păune Laura Mihaela, Ursachescu Gabriela, Sava Cristinel Silviu, Dragomir Adrian Liviu, Ene Cristian Ionut, Radomir Rodica îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

ANUNȚURI LOCALE

  1. SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE – În perioada 2-10 decembrie va fi săptămâna de rugăciune, un timp de cercetare și consacrare, un timp de retragere din tumultul activităților și stat de vorbă cu Domnul Isus. Vă invităm să pregatiți și să organizați aceasta saptămână de rugăciune cu suficient timp înainte pentru a vă putea bucura de aceasta ocazie spirituală.
  2. ZIUA VIZITATORULUI ȘCOLII DE SABAT – In sabatul din 26 noiembrie vom avea un program dedicat vizitatorilor. Ne putem invita prietenii si cunoștințele la un studiu din cartea lui Iov despre: „Originea răului. De ce exista suferință”. La final, de la ora 12.30, ii asteptam pe invitații noștri la o gustare de preparate vegetariene, in aula 2.
  3. STUDIUL DOCTRINELOR BIBLICE – Invităm pe toți prietenii bisericii noastre și pe cei ce doresc să cunoască mai bine adevărurile biblice să participe la aceste studii care vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 16:00.
  4. ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 16:30. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Lucrând pentru cei necumpătați” din cartea Divina vindecare.
  5. Toti copiii care doresc sa participe la olimpiada de cunostinte biblice si doresc materiale ajutatoare sunt rugati sa ia legatura cu fr Danut Barcacianu.
  6. IMPLICAREA TOTALĂ A CREDINCIOȘILOR – Conferința Generală lansează o inițiativă nouă, îndrăzneață, intitulată Implicarea Totală a Credincioșilor, încurajând pe fiecare credincios al bisericii să se implice în vestirea soliei lui Dumnezeu pentru timpul sfârșitului – de la predicarea Cuvântului la trăirea Cuvântului. Oricine poate fi un câștigător de suflete, iar Implicarea Totală a Credincioșilor la aceasta se referă. Textul din Evrei 13,16 spune:„Să nu dați uitării binefacerea și dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.”
  7. GÂNDURI ALESE – Misiunea urmașilor lui Hristos este să ducă adevărul locuitorilor pământului, să-i salveze din vinovăţia și nepăsarea lor. Oamenii trebuie să aibă adevărul pentru ca să fie sfinţiţi prin el, și noi suntem canale ale luminii lui Dumnezeu. Talentele noastre, banii noștri, cunoștinţa noastră nu sunt numai pentru beneficiul nostru; ele trebuie să fie folosite pentru sal- varea de suflete, pentru a ridica pe om din viaţa lui de păcat și a-l aduce, prin Hristos, la nemărginitul Dumnezeu. {4M 80.1}